tisdag 21 april 2015

Industrilampa kök

Gå på upptäcktsfärd hos HTH och få inspiration till dina drömmar. HTH är ett köksföretag som vurmar för dansk design, kvalitet och landets bästa service. Planera, rita eller bygga kök – träffa en erfaren köksexpert i våra butiker.


Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister! Här på LAMPOR hittar du lampor för hemmets alla rum.

Kökslampor, sovrumslampor, vardagsrumslampor, barnlampor, hallampor… Söker du lampor till köket har vi fina taklampor i metall som passar jättebra över både en köksö och matbord. Att ett kök inreds med en industriell stil betyder att det är inrett i en rustik och lite lantlig stil med stort fokus på metaller som zink och patina. Jag är nybliven villaägare! Bilderna är tagna av mäklare med förra ägarens möbler. Vi kommer köpa nytt, mycket från Ikea!


Vi har precis byggt en köksö i vårt kök men nu är jag helt fundersam vad vi ska ha för lampor ovanför. Jag vill inte bara ha de infällda spottarna i taket.

Och jag vill inte heller ha en fet industrilampa (även om det är snyggt!) som man jämt slår skallen i eller blir bändad av. Har du någon idé på lampor? Hälsningar Ann-Kristin.


Handla lampor på nätet hos Fröken Fräken, ett stort utbud av märken till rätt pris. Idag visar jag er hur fin den gamla industrilampan i emalj som jag köpte hos Syster Grön tidigare i somras blev ovanför bänken i vårt kök ! Min handyman Peter hängde upp den innan vi åkte till Strömstad förra veckan. Den är jättemysig att tända på kvällarna. Bl a industrilampor från House Doctor. Alla våra modeller av industrilampa är väldigt välgjorda med fin finish i riktigt gedigen kvalitet med en skön tyngd i godset!


Reformas vision är att det ska vara enkelt, snabbt och smidigt att handla lampor på nätet. Letar du efter en häftig industrilampa för att lysa upp köket ? Eller kanske en vacker och trendig golvlampa i mässing? Kök och vardagsrum är som sagt stora sällskapsytor som vi bör tänka på lite extra när det gäller att välja taklampa, men i barnfamiljer spenderas också mycket tid i barnens rum.


Barn är kreativa människor som behöver taklampor med ett väldigt varierat ljus som ska fungera i många olika situationer. När du väljer en vardagsrumslampa eller kökslampa kan det också vara idé att ta hänsyn till möjligheten att dimra takpendeln. Både kök och vardagsrum är centrala delar i hemmet där du spenderar mycket tid och kanske också vill kunna reglera ljuset efter humör, stämning och tillfälle.

Det var här jag gjorde helgens fynd! En vitemaljerad industrilampa. Den skall få pryda köket så småningom. Idag blev det inget jobb för min del.


I natt var jag vaken i flera timmar pga huvudvärk och ont i magen. Det känns lite bättre i magen men huvudvärken sitter i. Vackert Hemma Heminredning Lantlig inredning Shabby Chic Vintage Gammalt Nytt Vitt Nött Slitet Lantligt Fransk lanstil Sagen Vintage Design Jeanne arc Living Chic. Så fin bordslampa med galler i industristil som. Passar i många inredningsstilar så som lantlig. Min fina gamla industrilampa har kommit upp i hallen,är så himla nöjd så det är inte klokt.


Den fina gamla lampan har suttit på en av sj perronger Den fina lampan köpte jag på den fina butiken lavendel o lantliv i bergby. Kökslampor kommer i alla former och storlekar, från pampiga lampor som tar plats till mindre diskreta. Nedan har vi samlat våra favoriter för att lysa upp ditt kök i olika stilar och prisklasser, handla dem direkt här i artikeln hos Sköna hem Shopping.


Gillar min industrilampa från granit! Här har utsikten, en öppen planlösning, individuella visioner och en röd pardörr skapat ett. Det enda vi har gjort ut är att byta ut kedjan till en ännu grövre för.


Har länge tittat på sk industrilampor – i ett annat kök någon annan dag så ska jag ha en sådan lampa. Industrilampa - taklampa i metall. En enkel och ruff lampa för både klassisk, modern och industriell stil i inredningen. Lampan har medföljande kedja för att säkra upphängningen.


Finns i färgerna råsilver och råmässing. Vi säljer lampor i gammaldags stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg