fredag 17 april 2015

Handboll fakta

Streama live sport online - Direktsänd sport på nätet: Handbollsligan, Champions League! Handboll kan även spelas på nationell nivå, på den nivån finns både amatörlag och professionella lag. Fakta : Ligor: Spelarantal och speltid. VM i handboll för herrar och för damer spelas numera vartannat år.


Handboll fakta

En ny form av handboll , beachhandboll (strandhandboll) har idag tagit över utomhushandbollen. Den spelas på sandstranden och det gör att spelet blir annorlunda men principen i spelet är densamma. Handboll är en gammal sport i historien men inte i sin nuvarande form. De första landskamperna i handboll för herrar spelades på 30-talet. Att handboll är ett bollspel som spelas mellan två sjumannalag (målvakt och utespelare).


Att en handbollsmatch är gånger minuter för spel på senior- och juniornivå. Spelet går ut på att förpassa bollen i motståndarnas mål. Handbollens spelregler består av regeltexten med kommentarer, domartecken, klarlägganden till spelreglerna och reglementet för avbytarområdet.


I den här regelboken förekommer dessutom riktlinjer för spelplanen och målen, handbollsdomarens tio punkter och några PM vilka har tagits med för att underlätta för de som sysslar med handboll. Herrarnas EM har börjat. På torsdagen inleddes årets EM i Handboll för herrar, ett samarrangemang mellan Sverige, Norge och Österrike. Därefter tillträdde den tidigare landslagsspelaren Curt Wadmark som förbundskapten. Här kan du köpa en ny handboll som passar både barn och vuxna.


Handla snabbt och enkelt online. Man spelade på fotbollsplaner med fotbollsmål och målgård med en diameter på m. Det sägs att redan de gamla grekerna spelade något som liknade handboll. På söndag spelas finalen i handbolls-EM mellan Sverige och Spanien. Nedan följer en guide med allt värt att veta inför finalen.


Handboll fakta

God Jul från AIK Handboll Dags för Juluppehåll och när vi summerar hösten så kan vi göra det med stolthet. Våra damer har både övertygat och överraskat – vi är obesegrade och leder Div Norra. Handbollskanalen ger dig de senaste nyheterna från handbollsvärldens alla hörn.


Välkommen till Ale HF. Sveriges häftigaste handbollsklubb ligger i Kristianstad! På vår föreningssida kan ni läsa om allt som händer inom föreningen. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och.


Handboll fakta

En handbolls match kan vara bådejobbig och rolig. Alla slåss om att få bollen. Men det bara en som kan få den. Och det är ja:) Skriven av Minna, år från färgelanda. Höjdpunkter: Lugi vann mot Sävehof - avgjorde i slutsekunderna Höjdpunkter: Önnered rådde inte på IFK Ystad Höjdpunkter: Säker seger för Ystad IF mot.


Nu är det snart dags igen att fylla Ystad Arena med ungdomsmatcher i handboll. Dels en grupp för flickor Foch dels två grupper för pojkar P1 totalt matcher under lördag och söndag. Handbollen är den idrott som firat de största triumferna i IFK Kristianstads dress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg