fredag 10 april 2015

Arabiska tjejnamn

För att ta bort eller välja antal sidfots widgets, gå till Utseende. Har idag fått reda på att vi ska få en liten dotter:) Nu behöver jag hjälp med tjej namn på arabiska. På arabiska är Fawzia ett annat ord för vinnare. Ferozah: Ferozah är ett underbart, färgnamn som betyder turkos. Furat, som betyder sött vatten är ett av exemplen.


Vilka namn är fina till arabiska flickor? Shakira är ett riktigt fint namn men dock inte aktuellt pga artisten Shakira, blir icke-orginellt på något sätt. Här hittar du totalt 7flicknamn. Vilket flicknamn ska du ge din bebis? Kolla igenom de vanligaste flicknamnen och se om där är något som passar till.


Namnlistan ovan är de flicknamn som vi har i vår samling. Du får gärna kommentera i slutet av denna sida om du tycker att vi har missat något flicknamn så lägger vi till namnet på listan. Arabiska efternamn‎ (sidor) Arabiska förnamn‎ (sidor) Artiklar i kategorin Arabiska namn Följande sidor (av totalt 12) finns i denna kategori. Zaba grek och arabisk namn Soraya är ett persisk kvinnonamn Vienna blandat med judisk och arabiska vanessa är inte så ovanligt soam man tror.


Arabiska tjejnamn

Grek och judisk namn ursprungligen. Elune är från judisk och grekisk namn. Ovanliga tjejnamn och flicknamn. Här får du tips och ideer på namn till flickor. Summertime: Tack för att du vill hjälpa, men både jag och min man vill ha arabiska namn, min man vill bara inte att det ska låta hårt just på en tjej, på en kille har han inga problem med det.


Han vill heller inte ha de klassiska ändelserna på namnen för han förknippar det med vissa länder. Vet inte om det funkar på arabiska : men vi har två barn som heter Albin och Liza. Båda är vanliga i Kosova och Sverige. Många namn i Kosova har ett muslimskt ursprung så därför svarade jag dig.


Sahra översätter bokstavligen till öken på arabiska och turkiska språket. Men som ett givet somaliskt namn är det förmodligen en variation av arabiska namn Zahra och Zahrah. Shamshi: Shamshi är ett annat alternativ för moderna föräldrar. Mängder med tjejnamn på M, såsom Mimmi, Molly och My. Det är ett gammalt persiskt namn, vilket betyder min sol eller solsken.


Titta om namnrulletten stöder ditt val av namn. Har du bestämt dig för ett namn till barnet? Du kan också kolla upp vad ditt eget namn borde vara. På Svenska namn finns alla flicknamn som har minst två namnbärare i Sverige.


Jag vet inte om det här är riktiga kurdiska namn eller arabiska , persiska etc. Dalia, Leyla, Alin, Sherin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg