fredag 17 april 2015

Ärtsingel pris

Eftersom detta är ett naturmaterial kan färgen variera från täkt till täkt i landet. Var uppmärksam på att storleken på stenen mäts på den smalaste biten på stenen, och kan därför förekomma större fraktioner. Den här grusprodukten rekommenderas som överyta på trädgårds- och Parkgångar. Materialet levereras i samarbete med Ballast Sverige. Leverans sker i ett område från Norrtälje, Knivsta, Bålsta ned till Södertälje och Tyresö samt ut till Skurusundet (ej öar utan broförbindelse).


Enkel online beställning.

De angivna priser är inkl. Vi kräver inte extra betalningsavgifter. Du kan få material levererat som storsäck med lyft, storsäck på pall eller som tipplass som är lösvikt på lastbilsflak.


Nu kan du enkelt beställa grus, jord eller sand för hemleverans inom Strängnäs kommun. Gårdssingel, gångsingel eller ärtsingel , kärt barn har många namn. Den här dekorstensprodukten är en klassisk syn i svenska trädgårdar.


Vanliga användningsområden är t. Stenbolaget säljer gårdssingel i 8kg:s säckar som täcker en yta på ungefär kvm.

Naturgrusprodukter för infarter och trädgårdsgångar kallas oftast för singel (gårdssingel, ärtsingel ). Det kan vara enbart sorterat till olika storlekar eller vara delvis nedkrossade större stenar i naturgruset. Singel används med fördel på gårdsplaner, gångstigar och som dräneringsmaterial. Sätertorps Grus är en ledande leverantör av grusmaterial på Strängnäsmarknaden.


Företaget marknadsför grus- makadam- bergkross- och jordprodukter. Välkommen till Åkersberga Lastbilcentral AB. Vi säljer och levererar sten och grusprodukter till företag och privatpersoner till låga priser. Priserna gäller avhämtat och är exklusive moms (), fritt lastat i täkt. För transport till Er arbetsplats tillkommer fraktkostnad (Klicka här alternativt i menyn upp till vänster).


Vi säljer san grus och jordprodukter av högsta kvalitet till privatpersoner och företag. Vi levererar i Storstockholm och Gävleområdet. Leja tillhandahåller de flesta material som finns på marknaden, exempelvis bergkross, naturgrus, återvunnet material och jord.


PriceRunner är helt oberoende och gratis att använda. Vår vision är att vara tjänsten du alltid kan lita på vid jämförelse av produkter och priser. Prislistan gäller för material lastat vid vårt grustag i mån av tillgång.


Personbilar med släp – gäller endast betalning på plats. Vi tar kort eller kontakt.

Sten och sand har ett flertal olika användningsområden. Sand används ofta som fog mellan plattor utomhus. Priset varierar beroende på om det är putsning som gäller (årstillväxten klipps) eller en mer radikal klippning (nedskärning, kapning, renovering). Alla ovanstående priser är inklusive moms. Kontakta oss Frågor gällande materialval och priser besvaras av vår kundtjänst.


Under perioden april - september har vi hög belastning på våra telefoner. Dekorsten och grus från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Förändra din trädgård med dekorsten i olika mått och färger. Det blir både fint och är praktiskt eftersom det håller kvar fukten i marken.


En kontrast i trädgården Det är enkelt att förändra trädgården med dekorationsgrus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg