torsdag 9 april 2015

Hotell vadstena

Lågpriser på hotell i Vadstena. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Prisvärda hotell i Vadstena genom Hotels.


Business Countryside Hotell i Vadstena. Starby Hotell är ett hotell i countryside stil, vi erbjuder högkvalitativa helhetsupplevelser för både mötesgäster och weekendgäster med gastronomiska upplevelser. Hotellet är vackert beläget i Vadstena som ligger vid Vätterns östra strand i Östergötlan mitt emellan Stockholm och Göteborg.


Simones Hotel ligger i Vadstena och erbjuder gratis WiFi, en restaurang, gratis cyklar och en trädgård. Som gäst på lägenhetshotellet kan du njuta av en kontinental eller vegetarisk frukost. Very cosy and modern room with plenty of space! Fresh breakfast and the apartment had a ps hdmi cable and neat little desk table for work. Du kan söka efter hotell i Vadstena på Hotels.


Hotell vadstena

Vår karta visar var du hittar hotell i Vadstena , så att du kan se hur nära sevärdheterna du bor och förfina din sökning inom det större området. Här hittar du de bästa hotellerbjudandena i Vadstena med vår prisgaranti. Välkommen till Vadstena.


Här finns både mycket att göra och att se. En medeltida stadskärna med butiker, unika sevärdheter som Vadstena Slott, Klosterkyrkan, muséer, mängder av aktiviteter och dessutom ett blomstrande näringsliv. Här kan du läsa mer och få tips! På sommaren får du gärna grilla i vår mysiga trädgård eller bara njuta av en god bok och ett glas vin på verandan. Vi öppnar april och har sedan.


Hotell vadstena

Jämför priser och läs omdömen. Läs riktiga recensioner - boka nu! Vadstena Klosterhotel är hotellet där det gamla förenas med det nya. Njut av dusch med ljusterapi, fotba gemensam. Vi har öppet varje dag, året runt.


Storgatan är Vadstenas affärs- och gågata med gångavstånd till sevärdheter, nöjen och restauranger. Dahlströmska gården i Vadstena är boendet för dig som tröttnat på spa-avdelningar, heltäckningsmattor och minibarer. Hos oss finns det istället gott om gamla kakelugnar, trägolv och spröjsade fönster. Vårt boende går inte ut på hög standard… faktum är att på Dahlströmska är ingenting standardiserat.


Hotell vadstena

Upp till rabatt på hotell i Vadstena. Här bokar du ditt boende på Slottsgården. Skulle du stöta på problem är du naturligtvis välkommen att kontakta oss. Vadstena Turistinformation Turistinformationen finns i Vadstena InfoCenter, Storgatan 28. Vill du ha hjälp med logi, matställen, sevärdheter, upplevelser, aktiviteter eller bara veta mer om Vadstena med omgivningar.


Det finns hotell i VADSTENA. Här nedan hittar du en karta över VADSTENA där vi har märkt ut alla hotell som finns i orten. Boka billiga hotell i VADSTENA.


För att se kontaktuppgifter för respektive hotell samt läsa recensioner om hotellet behöver du bara klicka på hotellets markör på kartan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg