måndag 20 april 2015

Freshlook dimensions

Freshlook dimensions

Alltid låga priser på Kontaktlinser. Hitta Linser snabbt av hög kvalitet idag! Köp Acuvue Kontaktlinser. Smidigt och riskfritt.


Freshlook dimensions

Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Beställ från LensWay idag! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


FreshLook Dimensions är färgade månadslinser som framhäver och fördjupar naturligt ljusa ögonfärger. Samtliga har en avslutande mörk tonad irisring för att ge ytterligare djup åt ögonen. Linsen har en färgad irisring, vilket ger ett intensivt intryck. Den mörkare ringen på linsen, liksom den färglösa optiska zonen, ger ett intryck av större och klarare ögon och medför djup och attraktion.


Linsen finns i färgerna Caribbean Aqua, Pacific Blue och Sea Green. Färgen är inte heltäckande och resultatet varierar beroende av din egen ögonfärg. De fungerar bäst för dig med en ljus ögonfärg.


De finns i färgerna: Caribbean Aqua, Pacific Blue och Sea Green. Observera att färgresultatet är individuellt och kan inte garanteras. Det här är månadslinser som kan användas i upp till en månad. I lager FRI FRAKT Du sparar kr: st: 7kr Inkl. Genom att fortsätta på sajten godkänner du detta.


Freshlook dimensions

Hos Lenson beställer du enkelt kontaktlinser till riktigt låga priser. Marknadens kundvänligaste erbjudande av varor och tjänster inom ögon- och syn. Dimensions har en markerad iris och en melerad stor färgyta som ger en fantastisk effekt. Linserna skall tas ut på kvällen, rengöras med linsvätska och läggas i ett linsetui med linsvätska över natten.


Efter månad ersätter du dessa med ett nytt par. Var dock noga med att alltid rådfråga din optiker om vilken bärtid som passar dina ögon bäst. Dessa kontaktlinser har även en mörk irisring för att intensifiera ögonfärgen ytterligare. Användning Dessa månadslinser används på dagtid i upp till en månad i sträck. FRESHLOOK DIMENSIONS CARIBBEAN AQUA CONTACT.


Who should wear FreshLook DIMENSIONS ? Freshlook Colorblends All Colors Contact. Stort utbud och månaders garanti. Supersnabba leveranser. Kvalitetslinser till låga priser.


Jämför pris på Kontaktlinser från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra. Alla linser jämför pris på billiga kontaktlinser. Med ett klick hittar du bästa pris på billiga linser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg