onsdag 29 april 2015

Migrationsverket beslut

Du kan välja att överklaga beslutet inom tre veckor från den dag då du fick ta del av beslutet. Information om hur du överklagar finns i ditt beslut. Vi har fått avslag från migrationsverket och det var pga min inkomst.


Jag började jobba och skickade en öveklagande till domstolen. Domstolens beslut var att du uppfyller alla krav och det finns ingen grund att neka hans uppehållstillstånd och de återvisade ärendet till migrationsverket för fortsat prövning. Migrationsverkets beslut. Om du inte följer beslutet. I beslutet ska tidpunkten för antagningen framgå och det ska vara underskrivet av behörig personal på lärosätet.


Den sökande ska också skicka med ett kompletterande intyg utfärdat av lärosätet gällande doktorandstudierna. Men enligt Lagen om särskild utlänningskontroll (LSU), forsätter utvisningsbeslutet att gälla även om det inte går att genomföra för tillfället. Du ska även få en kopia av ditt beslut. Det kallas att du nöjdförklarar dig. Om ni skriver på en nöjdförklaring kan ni inte ångra er sen.


Det uppger myndigheten i ett pressmeddelande under onsdagen. Beskedet kommer efter att två migrationsdomstolar bedömt att det inte går att tillämpa lagstiftningen i den del som avser sänkt beviskrav för identitet. Den största gruppen är personer som vill komma till Sverige på grund av att de har anknytning till någon som de inte sammanlevt med tidigare.


Andelen som beviljas uppehållstillstånd på grund av anknytning är hög, ca. Det finns även möjlighet att under vissa förutsättningar besluta om inhibition eller uppehålls-tillstånd med stöd av kap. Tänk på att det måste skickas in inom en viss tid efter att du fått ta del av beslutet.


Migrationsverket beslut

Hur lång tid du har på dig, och adressen, står i bilagan till beslutet. Den operativa verksamheten är organiserad i geografiska regioner: Nor Mitt, Stockholm, Väst, Öst och Syd. Rådet ska bestå av högst sju ledamöter. Bara i hälften av besluten som granskades var utredningarna kompletta.


I många av besluten har man hittat brister som rör själva kärnan i en asylutredning. Det är inte lämpligt att hänvisa till Lifos dokumentnummer eftersom dessa kan bli inaktuella. Inom varje region finns enheter som tar emot asylsökande och prövar olika typer av ansökningar om uppehållstillstånd. Enligt det förslag som idag presenterades ska de sex regionerna göras om till tre. När han dog hade överklagandet ännu inte behandlats.


Tekniskt sett var han alltså fortfarande år i dödsögonblicket. Tragiskt nog hade det här ärendet inte hunnit prövas av domstol, säger. När det kommer till ansökningar om uppehållstillstånd används ett kösystem och det går inte att gå före andra ärenden.


I kölvattnet av utrensningarna i Turkiet flyr nu många landet. Men beslut om de ska räknas som skyddsbehövande kommer troligen inte förrän i höst. Flera journalister har redan kommit till Sverige.


Migrationsverket beslut

Men du kan alltid skicka in underlag på eget initiativ till förvaltningsrätten. Du behöver dock inte skicka in sådana handlingar som myndigheten som fattade det överklagade beslutet redan har fått. Dessa handlingar har förvaltningsrätten tillgång till.


I ert fall borde det alltså vara aktuellt med ett överklagande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg