torsdag 30 april 2015

Lösögonfransar ardell

Luxplus är en medlemsklubb online. Välj från vårt stora utbud. Handla ditt favoritbrand billigt. Alltid låga priser på Zingland.


Men mest kända är de för sina lösögonfransar som mycket väl kan vara bäst på marknaden.

Köp idag skickas imorgon! Här hittar du individuella lösögonfransar och halvögonfransar, ögonfransböjare, ögonfranslim och även puder som gör ögonbrynen mörkare och tydligare. Vi har läckra lösögonfransar för alla tillfällen!


Lösögonfransar kan lyfta vilken makeup som helst. Skapa en dramatisk look till fest eller rama in ögonen extra till vardags. Fransarna appliceras snabbt och enkelt och sitter väldigt bra. Finns i många modeller för att passa för just ditt ändamål, en naturlig känsla eller för att framhäva och dramatisera din look.


Ett par lösögonfransar går att använda flera gånger.

Förvara dem i förpackningen så behåller de formen men tvätta dem aldrig med vatten. Ger mycket effekt och riktiga bambifransar, men ändå naturliga (om nu lösögonfransar någonsin kan se naturligt ut). Kan med lätthet återanvändas flera gånger. Använder dessa både till vardags och fest när jag vill ha extra långa fransar. Använd lösögonfransar för att få fylligare eller längre fransar, både till vardags och till fest.


Ett tips är att använda en pincett vid appliceringen. Stort utbud av lösögonfransar. Fynda bland ett stort utbud av fransrader för de perfekta lösögonfransarna! Nya produkter dagligen. Att applicera lösfransar kan kräva lite övning innan man får till det, men när man väl fått in tekniken så är det enkelt att få ett bra och proffsigt resultat.


Alla är nybörjare i början! Hos oss finns det både lösögonfransar i singelmodell (fransar som är fristående med bara några fransar i en grupp) och hela fransrader. Våga testa även till vardags!


Här guidar vi dig för bästa resultat, både före och efter. Tillexempel: Vilka lösögonfransar är bäst och hur tar man enklast bort fransarna. Stilen är långa fransar med dubbel fyllna som ger en fantastisk effekt!


Den nedersta fransen tillför fyllnad och den översta fransen vill tillföra längd.

Fri frakt på beställningar över 2kr. Hårstråna är av olika längd för att ge känslan av äkta fransar och ge en smickrande look till ögon i alla former och storlekar. Just 7och 7är ännu längre och wispigare varianter av originalet. Här finns vår absoluta favorit, Demi Wispies, som ger naturligt fina fransar och låter ögonen tala för sig. En specialdesignad applikator i silikon gör det lätt och smidigt att applicera.


Limmet är vattenfast samt fritt från latex och formaldehyd. Limmet torkar transparent. Ardell DUO Quick Set Adhesive Clear.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg