onsdag 29 mars 2017

Psykisk hjälp chatt

Välkommen till Tilia- chatten. Vi berättar inte vidare det du berättar för oss, om du inte själv vill det. Du kan vara anonym om du vill. Mer om hur det går till i chatten.


Vi har öppet varje kväll, året om mellan 21:– 22:30. Logga in via den blå chatt -rutan nedan. Vi erbjuder snabbt konsultation och terapi via Skype, chatt och telefon samt parterapi via Skype. PsykologOnline är tillgänglig för individuell terapi, parterapi, råd och internetterapi också på tider då vanliga psykologmottagningar är stängda såsom kvällar och vissa helger. Tilia är en ideell förening som vill motverka psykisk ohälsa hos dig som är ung.


Föreningen erbjuder bland annat stöd på chatt och mejl för dig som är under år. De som svarar är själva unga. Ibland kan det ta tid innan det känns rätt att ta emot hjälp. Anonymt stöd på telefon eller chatt. Om du behöver prata med någon, men vill vara anonym, kan du till exempel kontakta en stödlinje för att få råd eller stöd.


Psykisk hjälp chatt

Här finns en lista över organisationer som du kan kontakta via mejl, chatt eller telefon. Vissa av ställena jobbar med särskilda frågor, andra kan du prata med om vad som helst. Flera av dem kan du också kontakta om du oroar dig för någon du känner. Några hjälper även till med stödpersoner, gruppträffar och annat stöd.


Hos vissa är det experter som svarar, hos andra är det personer med egen erfarenhet. Chatta och läs mer här. Personligt ombud kan vara en god hjälp på längre sikt. Professionell hjälp online för psykisk ohälsa.


Psykisk hjälp chatt

Hos Pratamera kan du snabbt få hjälp med ditt mående vid chatt , video och terapiprogram (KBT) av legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Gratis under år och med frikort. Trycket lättar lite när hela min själ skriker på hjälp ”Bra att få möjlighet att få prata om det förbjudna jag inte berättar för nån annan, att få dela det tunga, att bli lyssnad på, att bli erbjuden hjälp (även om jag inte tagit emot) mm när mina egna tankar är kaotiska. Vi är en ideell organisation för ungas psykiska hälsa Alla har en psykisk hälsa. Oavsett om du själv lever med psykisk ohälsa eller vill stötta Tilias arbete för ungas psykiska hälsa vill vi så gärna ha med dig i Team Tilia.


Om du är under år kan du bli medlem hos oss. Träffa psykolog online. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Jourhavande präst nås via 1alla dagar klockan 21.


Det är vanligt med psykisk ohälsa. Mer än var fjärde person drabbas någon gång i sitt liv och man behöver stöd av andra. Så här får du stöd från Region Uppsala. I första hand ska du vända dig till din vårdcentral vid psykiska besvär. För många är den hjälp de kan få där tillräcklig.


Här kan du chatta anonymt med våra volontärer. Vi försöker hålla chattarna till max minuter, så att fler får möjlighet att komma fram. När är det dags att söka hjälp ? Men trots det är det många som drar sig för att söka hjälp , vare sig det gäller stöd för egen del, eller till den som är sjuk.


Psykisk hjälp chatt

Bris är en barnrättsorganisation som stöttar barn, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare genom att göra barns röster hörda. Att leva med en psykiskt sjuk förälder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg