fredag 17 mars 2017

Händig man sökes tv3

Men någon kärlek uppstod inte. Däremot ett och annat fuskbygge som orsakat såväl Johanna som Nahrin en hel del huvudvärk. Ja, det får man väl hoppas. Med största sannolikhet inte helt omedvetna om den svindlande sexismen – men förmodligen med förhoppningen att folk ska se att detta är gjort med ”glimten i ögat”.


Det allra bästa hade förstås varit om kärleken kom i snickarbyxor. Se Händig Man Sökes och fler av de bästa serierna online på Viaplay. Du kan streama serier till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Jag fyllde år mitt i allt och det är inte ofta man får ”Ja må hon leva” levererad av sex hantverkare, säger Nahrin Afrayem med ett skratt.


Tre kvinnor dejtar sex olika män var under tre veckor – samtidigt som killarna hjälper dem med olika husprojekt. Vi gör det här för att det är en rolig grej, säger deltagaren Johanna Björk, 3 från Vellinge utanför Malmö. Händig man sökes ” har premiär måndagen den februari på TVoch Viafree. I tredje episoden av Händig Man Sökes blir det kris hemma hos Filippa när hon ser färgen som byggledare Thomas har valt till vardagsrummet. Kanske får Thomas ge upp drömmen om Filippas kärlek snart?


Händig man sökes tv3

Samtidigt drömmer johanna om ett nytt vardagsrum. Men klarar den nyvalda byggledaren att ta ansvar för ett så pass stort bygge? Finns nu även på Apple TV!


TV:s nya satsning – hantverkare söker kärleken. I kvällens avsnitt valde Filippa ut Greger till byggledare och känslorna verkar spira. Händiga män tävlar om tre singelkvinnors kärlek i nya programmet.


I programmet får deltagarna besök av hantverkare som ska förvandla deras hem samtidigt som de kämpar om kvinnornas gunst. Tre fantastiska singeltjejer som alla längtar efter kärleken, och som bor i hus som skulle behöva en händig man. Sex killar dyker upp hos varje tjej, redo med hammare, skruvdragare och trånande hjärtan!


Men frågan är om det går som Johan hoppas på? Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. En efter en får de åka hem tills en återstår i det åttonde programmet, förhoppningsvis med nyckel till både hus och hjärta.


I inslaget hjälper Sioo:x Nahrin med en ny altan. Kan ses på repriserna och på TVPlay. Det var kanske bara en tidsfråga innan de hände men nu är det alltså dags. Tre singelkvinnor får besök av sex hantverkare som hjälper dem att renovera hemmet – och tävlar om deras hjärtan.


Titta på den här sidan för alla tv-program från TV3. Produktionsbolaget slår dock tillbaka och försvarar serien. I serien får tre singelkvinnor med renoveringsbehov besök av totalt arton manliga hantverkare.


Under tre sommarveckor dejtar de sex hantverkare vardera och får hjälp med olika husprojekt. Var och en av kvinnorna får besök av sex hantverkare som hjälper till att förvandla deras hem till inredningsporr – och kämpar om deras gunst samtidigt. Hantverkare söker kärlek i TV3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg