onsdag 22 mars 2017

Hur man lyckas med första dejten

Hur man lyckas med första dejten

Vi förhandlar så att du slipper. Hur ska man bete sig på första dejten ? Hur du beter dig mot andra människor t. Behandla andra med respekt, alltid – men särskilt på första dejten. När du pratar med din dejt försök att inte hamna i en monolog (om du är extremt extrovert).


Så här lyckas du på första dejten – med enkla knep. Första dejten innebär ofta en extra stor press. För hur den går är ju oftast avgörande för huruvida det blir en andra dejt eller ej. Så hur tusan beter man sig?


Självklart ska man vara avslappnad och spontan men är man lite nervös inför träffen kan dessa tips vara bra att ha som riktlinjer för att ha ett bra flyt under kvällen: 1. Planera Planera dejten i förväg. Vi listar fem tips som hjälper dig att lyckas ! Ge ett bra första intryck – redan innan ni träffats. Det tar bara ett par sekunder innan man bildat sig en snabb uppfattning om man tycker om någon eller inte.


Hur man lyckas med första dejten

Att spara det första intrycket till själva dejten lämnar därför mycket åt slumpen. Att nätdejta är inget fel alls det ger möjligheter att träffa människor på annat håll. Men hur mycket man än försöker förbättra dejtingprocessen finns det saker som ofta kan ställa till med problem. Vi kan inte låta bli att fundera över gamla hederliga regler när det kommer till att få till det perfekta drömträffen.


Hur man lyckas med första dejten ? Sådana jämförelser leder till negativa tankar och är något som bör undvikas på första dejten. Det här kan du göra istället:. I en intervju med Daily Mail avslöjar hon hemligheterna bakom en lyckad första dejt. Att gå till en bar eller restaurang är det vanligaste misstaget dejtare gör liksom att låta den första dejten dra ut för länge på tiden.


Hur man lyckas med första dejten

Fundera ut bra frågor och samtalsämnen för dejten. Vad ska man prata om på första dejten ? De flesta av oss blir nervösa när vi går på dejt med någon ny, och när vi blir nervösa får vi lätt tunghäfta. Ibland vet man klart och tydligt efter en första dejt om man gillar eller ogillar personen i fråga. Men i andra fall kan det ta många möten innan man kan säga om man är intresserad eller inte.


Hur säker man känner sig beror ofta på hur mycket man lyckas luska ut om dejten i fråga: Om man fått kläm på dennes personlighet. Ja, men om man gör någon aktivitet så är det ju rätt lätt att prata om det man gör. Istället för att sitta och fika då man måste hitta på nya samtalsämnen. Intressera dig och fråga saker om den du träffar, då slipper du fokusera så mycket på sig själv, säger Emma Edespång. Så kolla hit ”du som inte vet hur du ska göra”, vi har svaret till dig!


När du har dejten på hemmaplan, är det viktigt att tänka på är hur du dukar bordet. Vårt tips till dig, för att få en romantisk stämning, är att pynta fint med röda rosenblad och fina servetter. Annars tycker jag att man ska försöka hålla sig ren. Känner man sig svettig innan man bjuder upp, så kan man gå och tvätta händerna.


När dansen börjar bli lite långsammare och du känner att det skulle passa bra med en kyss, finns det några knep du kan ta till för att inleda kyssen. Bio är trevligt men inget jag skulle välja på första dejten. Bör man ha med sig en gåva? Jag är ju lite gammeldags av mig och tycker att, om det är en dejt mellan en man och en kvinna, så är det trevligt om mannen har med sig en enkel blomma. Satsa hellre på något genomtänkt, än dyrt.


Köp choklad om du vet att kvinnan älskar. Man kan tänka på att på första dejten är folk ofta nervösa och de har också tänkt ut mycket hur de ska vara för att den andre ska gilla dem. Det blir lite som ett färdigt manuskript som man har med sig.


På det sättet kan intrycket bli lite vilseledande och det kanske man ska ta med i beräkningen när man gör sin bedömning av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg