torsdag 9 mars 2017

Baltic flytoverall

Du hittar flytoverall hos Widforss. Kvalité för hemmafixare och proffs. Viktig information om våra uppblåsbara räddningsvästar.


Baltic flytoverall

Information angående cylinder retainer på uppblåsbara västar från Baltic Safety Products. En flytoverall kan verkligen vara räddningen dom riktigt kalla och blöta dagarna på vattnet! Flytkraft, värme och regnskydd i ett! Ska du ut på havet är en flytoverall både ett praktiskt och säkert plagg under kalla höst- och vinterdagar.


Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans. G enom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din. Modeller: Unisex, junior och barn. Den är helt vind- och vattentät. Den har många bra fickor, samt har hängslen för bästa passform Välj storlek Visa mer.


Baltic flytoverall

Vi hjälper dig jämföra pris på produkter och återförsäljare inom fordon. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris motorfordon. Vi på Baltic vill bredda flytvästens användbarhet och slå ett slag för flytande mode.


Snygga, moderiktiga, bekväma båtkläder med den extra inbyggda fördelen att de också är godkända flytvästar! Precis som alla andra 50N-flytvästar ställer de krav på simkunnighet. Oavsett vilken modell du väljer så bör overallen kompletteras med en uppblåsbar flytväst som vinder sig i ryggläge med ansiktet uppåt upp du ramlar i vattnet. Alla flytoveraller är CE-märkta som visar att de är testade och godkända enligt EU:s regler.


Flytoveraller finns i en rad olika utföranden. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Höst-, vinter-, och vårväder ställer nya krav på din säkerhetsutrustning då kylan är en ny faktor. Den här flytoverallen med det grymma vattentäta materialet, det grymma flytmaterialet och den perfekta passformen kommer inte göra någon missnöjd! Fladen flytoverall 8gul-svart.


Marknadens lättaste flytoverall ! En mycket prisvärd flytoverall som inte tummar på säkerheten. En av vår mest populära och mest uppskattade flytoveraller. Float Underwear - flytinnerväst. Nyhet- Batteridriven värmeväst Wiggler. Helt vind- och vattentät flytoverall hos.


Overallen är tillverkad i helt vind- och vattentäta yttermaterial och har tejpade sömmar. Det är också ett mycket varmt och bekvämt plagg om du är ute en ruggig höst- eller vinterdag på sjön. Våra flytoveraller används dessutom flitigt bland skoteråkare uppe i nordligaste Lappland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg