fredag 24 mars 2017

Familjerådgivning vuxna lund

Familjerådgivning vuxna lund

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Antalet samtal som behövs varierar, för vissa par räcker det med två till tre gånger, medan andra går under en längre period. I samarbetet mellan er eller dig och familjerådgivaren kan svårigheterna tydliggöras och lösningarna växa fram. Vi ser gärna att ni kommer tillsammans.


Orsakerna till att en relation inte fungerar kan vara många och det är bra att söka råd och stöd för att komma till rätta med problemen. Kostnaden är 3kr per besök för dig som bor i Kävlinge kommun. Lunds Kommun är en kommun. Barnen mår också bra av att föräldrarna går i familjerådgivning.


Tidsbeställning för nybesök. Vi är till för dig eller er som är gifta, sambor, skilda, på väg att skiljas, ensamstående, föräldrar, vuxna barn eller vänner. Vi kan prata om vilken typ av privat relation som helst. Du kan komma ensam, eller så kommer ni tillsammans. Många samtal handlar om att släppa invanda mönster och våga tala om vad man egentligen känner.


Sök försörjningsstöd med vår e-tjänst! Nu kan du som redan har försörjningsstöd göra dina fortsatta ansökningar på datorn eller i mobilen, med hjälp av. Familjerådgivningen har sträng sekretess och man kan vara anonym.


Annat stöd och hjälp från kommunen. Förutom familjerådgivning erbjuder kommunerna även andra typer av hjälp och stöd. Boenden för vuxna med missbruksproblem. För att vi på socialtjänsten ska hjälpa dig krävs att du är helt oförmögen att själv lösa din situation.


Kontakten är frivillig och det finns möjlighet att vara anonym. Personalen har tystnadsplikt. Samtal med en familjerådgivare kan ge dig andra perspektiv och öppna nya möjligheter till lösningar. Alla är välkomna att få hjälp av familjerådgivarna.


Gemensam familjerådgivning men olika utbud. Du som är medborgare i Botkyrka kontaktar familjerådgivningen i Huddinge kommun. Botkyrka kommuns medborgare kan inte välja mellan de olika utförare som finns på Huddinge kommuns hemsida. Hur kan ett besök gå till? Svårigheter mellan vuxna barn och föräldrar, eller i andra vuxna nära relationer.


Familjerådgivning vuxna lund

Du som bor i Falu kommun ringer till Falu kommuns familjerådgivning för att få information, råd eller komma på samtal. Om man upplever problem i sitt förhållande och kanske har svårt att prata med varandra eller funderar på separation kan det vara en möjlighet att komma till familjerådgivningen. Här kan man få hjälp att kommunicera och påbörja en förändring. Det kan ibland röra sig om relationer till partnerns barn, vuxna barn och deras föräldrar eller liknande. I dessa fall är det viktigt att vi får bedöma på vilket sätt vi skall träffa hela familjen.


Det behöver finnas förutsättningar och motivation att gå varandra till mötes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg