tisdag 28 mars 2017

Beteendevetare antagningspoäng

Beteendevetare antagningspoäng

Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 4. Senaste antagningspoäng. Gymnasiebetyg utan komplettering (BI) 210. Folkhögskolebetyg (BF) 00. Poängen kan variera från termin till termin och poängen kan sjunka om det blir reservantagning. Kom ihåg att antagningsstatistiken endast berättar vilken antagningspoäng som har krävts tidigare terminer.


Arbetsmarknaden för en beteendevetare är bred och ger möjlighet till många olika yrkesval, inom såväl privat som offentlig och ideell sektor. Genom val av inriktning inom utbildningen påverkar du själv ditt kommande arbetsområde. Om du vill ta reda på den senaste antagningspoängen för en utbildning ska du använda UHR:s sökfunktion för antagningsstatistik.


Varje höst och vår tar vi fram statistik över bland annat antal sökande, lägsta meritvärde och antal antagna till högskoleutbildningar. Om du vill se vad den lägsta antagningspoängen var till en viss utbildning en tidigare termin, går du till statistiksidorna som vi länkar till i högerspalten. Där kan du också se hur många som sökte utbildningen och hur många som antogs. Vi hämtar all vår statistik från Universitets- och högeskolerådet (UHR).


Det vi hoppas göra med denna tjänst är att göra det enklare att hitta och jämföra antagningspoängen för olika utbildningar så att du får en bild av dina chanser att bli antagen till utbildningen. Uppgifterna är statiska. Statistiken är uttagen efter sista anmälningsdag respektive efter urval och 2. Du kanske drömmer om att bli psykolog eller beteendevetare i framtiden? Då ska du välja Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning Beteendevetenskap.


Utbildningen ger en bred kunskapsbas och beteendevetare återfinns på hela arbetsmarknaden inom såväl privat som offentlig sektor. Sammankomsterna kan variera mellan de ingående kurserna. Vanligast är dock tre till fyra fysiska samlingstillfällen på campus per termin. Ett samlingstillfälle kan vara mellan 3-dagar.


Jag har förstått att marknaden för beteendevetare inte är särskilt bra just nu och troligtsvis inte blir det på ett tag framöver. Min kompis sa till mig att man i lågkonjunktur skär ner på de arbetsuppgifter som en beteendevetare har, till exempel inom skola och omsorg, just för att det inte anses nödvändiga. Här hittar du gymnasium med inriktning Beteendevetenskap i Stockholm. Här kan du söka fram antalet sökande, antalet antagna och antagningspoäng för utbildningar på universitet och högskolor. Du som inte läst på högskolan tidigare, kan söka till de utbildningar som ges på förutbildnings- eller grundnivå.


Har du redan läst ett visst antal. Högskolan Kristianstad. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Räkna ut ditt snittbetyg och meritvärde på Studentum.


Beteendevetare antagningspoäng

Hur många träffar är det varje termin och hur är de upplagda? Det är 2-träffar per termin. Dessa är förlagda på högskolans campus i Kristiansta med en träff i anslutning till terminsstart, en vid terminsslut och en i mitten av terminen. Du anmäler dig på antagning. Så här gör du: Om du redan är student och har ett studentkonto, ska du använda det för att logga in på antagning.


Secret Tips How To Win Playing Lottery SCRATCH OFFS ! Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Utbildning Programmet personal och arbetsliv (1hp) är ett treårigt program på grundnivå som leder till en kandidatexamen med huvudämne arbetsvetenskap. Vänta tills en SYV svarat. Urval är helt enkelt det första urvalet där.


Saco har samlat information för dig som arbetar som eller vill utbilda dig till socionom. Hur jobbar man, vad tjänar man och hur ser arbetsmarknaden ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg