fredag 24 mars 2017

Hyllie massage

Sections of this page. Regelbunden massage motverkar att akuta smärttillstånd uppstår. Inom klassisk massage kan man använda sig av olika tekniker för att uppnå bästa resultat.


Under mitt arbete jag har upplevt att många människor har problem med muskelsmärter i nacke, skuldra, arme, rygg och ben och att massage kan hjälpa mycket eller läka dessa problem med rätt behandling. Jag kan erbjuda dig kvalificerad traditionell thaimassage, oljemassage, växtbaserade massage , fotmassage, ansiktsmassage, aroma massage.

Relaxing zone - Har fått baserat på recensioner En härlig massage och en riktigt snygg tjej Hoppa till. Avsnitt på den här sidan. Arbetar på stort svenskt företag och kör företagets leasingbil till salongen. Bor med fru och barn i villa.


Hävdar först att han inte känner till salongen, sedan att han bara letade efter ett annat företag på området. Han säger sig inte ha fått någon massage. Jag knackade på där och det var en kvinna som öppnade.

Antistress massage (avslappnande) min 650kr. En avslappnande helkroppsmassage som stärker kroppens balans inifrån och skapar ro i både kropp och själ. Denna massage dämpar bl.


Lantmannagatan Måndag - söndag. Hos oss kan du spela alla populära racketsporter, spela olika lagsporter och även utöva andra former av friskvård. Hon är hårt sminkad och klädd i tunt linne och korta, avklippta jeansshorts. Johan välkomnas in i den lilla entrén och kvinnan frågar på engelska vilken typ av massage som önskas. En femhundralapp lämnas över.


Observera att 5- och 10-kort inte kan köpas med Actiway, Epassi eller Friskvårdskuponger. Oljemassage, en timma, svarar Johan. Håll utkik efter våra massage erbjudanden. Du är välkommen att besöka vår facebook sida för att gilla oss eller ta del av våra erbjudanden. Till oss kommer du för vaccinationer och undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling.


Massagesalong i Malmö. Hitta och få information om massage i Limhamn och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

De vanligaste behandlingsmetoderna är mobilisering, manipulation, massage och töjning. Unna dig en skön och avslappnande massage ! Naprapater kan ibland även använda sig av akupunktur. Välkommen till Plas thaimassage Malmö! Genom thaimassagens fysiska bearbetning lösgörs de blockeringar som orsakar smärta och värk.


Thaimassagen passar de flesta människor - från idrottare till äldre. Sök efter: Något ord Alla ord Exakt fras: Reklam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg