tisdag 21 mars 2017

Dagmatte stockholm pris

Dagmatte stockholm pris

Här får hundarna finnas i en lugn hemmiljö tillsammans med. Våra utbildare hundpassare ta hand om din hund medan du är på jobbat. Sök dagmatte lokalt i Stockholm - Stockholm - staden mellan broarna. På Grannar använder vi cookies för att optimera vår webbplats för en bättre upplevelse. Vi har Hundvakter i Stockholm ,Göteborg,Malmö,Uppsala,Örebro,Borlänge,Borås.


Hundpensionat – hundpassning i Stockholm Hundpensionat. Brett utbud av behandlingar som kloklippning och hundträning. Kontakta oss när du är i behov av hundpassning, dagmatte i Bromma eller hundmassage.


Vi finns ett knapptryck bort! Hundpassning och hundrastning i Stockholm Trygg och. Bästa alternativet till hunddagis. Låter det som rimliga priser ? Hunddagis, dagmatte eller doggywalker? Visst vore det toppen om man kunde ha hunden med sig på jobbet.


Tyvärr är det få som har den möjligheten. Men det finns tack och lov andra bra lösningar. Frågan är bara vad som passar just dig? Behöver din hund lugnet hos en dagmatte eller en doggywalker?


Så här ligger det till. Min svägerska och hennes sambo vill väldigt gärna ha en hun men de jobbar heltid bägge två och har svårt att gå ner i tid då de inte har fasta jobb. Nu har de köpt hus och bor bra och de längtar jättemycket efter hund. Här finns inga hunddagis heller så det är inget alternativ.


Nu har jag annonserat igen att jag kan vara dagmatte då jag är hemma hela dagarna och har hund själv. Vi erbjuder en rad olika tjänster för dig och din hund centralt i Stockholm. Du får gärna vara en ung pensionär eller också ung som gillar att röra på dig, är icke rökare eller ej alkoholist. För enkelhets skull vill vi gärna att du bor innanför tullarna.


Det blir lättare att samarbeta och vi slipper släpande tvärs genom hela Stockholm. Vi bor mest på Södermalm, och ibland bor Mechita vid Karlaplan. Vår byggstädning gör huset redo för inflyttning, få bort byggdammet. Jag har aldrig behövt fundera på detta förrut, men nu är det så även dags för mig att fundera på dagmatte.


Dagmatte stockholm pris

Hur mycket tycker ni man ska betala? Räknar man per dag, timmar? Vad skulle ni rekommendera för fast pris för ett dygn?


Vore intressant vad ni har för erfarenheter och funderingar kring detta! Hunden skulle ha sällskap hela dagen naturligtvis, få vistas mycket i den stora trädgården och i skogen. Vad mer skulle ni vilja ha från en dagmatte ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg