torsdag 23 mars 2017

Göteborgs konståkningsklubb synchro

Glädje - Glöd - Gemenskap, vi gör det bra tillsammans. Föreningen verkar huvudsakligen. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer.


Försäljning i butik och på nätet av kläder och utrustning för konståkning samt kläder för dans, gymnastik, cheerleading, tennis och träning. Coos Bay Half Zip Ladies Långärmade tröjan med halvlångt blixtlås är gjort i mjukt tyg som är borstat på insidan för att hålla dig varm. Vi har idag fem lag i klubben, en i varje klass och har idag drygt aktiva åkare från alla världens hörn. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Det självklara valet för nybörjare. I VFKK bedriver vi olika sorters.


Lärgrupp tillsammans med Sisu Idrottsutbildarna. Vi är mitt uppe i en intensiv säsong där vi har olika möten och då är det viktigt att vi inte glömmer att. De vann med 19poäng.


Göteborgs konståkningsklubb synchro

Mästerskapet avgjordes under helgen i Borås ishall. Tider för invigning och isshow: Fredag april kl 17. Lördag april kl 17. Isshow med uppvisningsåk av medaljörerna i juniorklasserna. Sport with success = ny samarbetspartner!


Internationella Skridsko Unionen, ISU. Camilla has jobs listed on their profile. See the complete profile on. Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse.


Göteborgs konståkningsklubb synchro

Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Se åtgärder som utförts av de personer som hanterar och publicerar innehåll. Konståkningsklubb och skridskoskola. Klubbar i Göteborgsområdet.


Back Back to Home Page. Contact result service. Försäljning av fika och hamburgare av Göteborgs konståkningsklubb Synchro , Team Karisma. Entusiastbilsparkering. GKK Synchro , Team Convivium.


Högst upp på prispallen i Junior-SM stod Team Convivium från Göteborgs KK Synchro. Julkalendern Äntligen är det dags för den årliga juluppvisningen där alla åkare i klubben får chans att visa upp sig, från. På andra plats kom Team Boomerang från Göteborgs KK synchro med 16poäng och tre blev Team Unity från Angereds KK med 12poäng.


Påminnelse - okt är sista försäljningsdag och senast den kvällen måste ni gå in och klarmarkera era beställningar. Efter detta skickar vi in allt till Newbody.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg