tisdag 28 mars 2017

Herdins tak och panelvit återförsäljare

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Herdins tak och panelvit återförsäljare

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Den förebygger och reducerar gulning och kvistblödning.


Produkten ger gammal och gulnad panel en vacker ljus och sidenmatt yta. På Herdins Färgverk utvecklar vi produkter som skyddar, vårdar och färgar inom ytbehandling trä, textilvård och hushåll. Ta del av vår kunskap och lyckas med. Utbudet varierar för varje butik så kontakta alltid din butik innan för att säkerställa att de har produkten du söker. En lasyr som är miljömärkt, droppfri, vattenburen och enkel att arbeta med.


Herdins tak och panelvit återförsäljare

För obehandlat eller tidigare lackerat barrträ inomhus. Herdins Tak - och Panelvitt är en miljömärkt vattenburen lasyr för obehandlat eller tidigare lackerat barrträ inomhus. Gammal och gulnad panel får en vacker ljus sidenmatt yta. Herdins Tak och Panel är en miljömärkt vattenburen, droppfri lasyr för tak och paneler inomhus. Gamla gulnade ytor blir enkelt fräscht vita igen, samtidigt som träets naturliga ådring och struktur framhävs.


Dessutom förebygger och bromsar lasyren både kvistblödning och gulning. Miljömärkt, vattenburen och droppfri lasyr för obehandlat eller tidigare lackerat barrträ inomhus. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik.


Eller välj själv butik i listan. Den är droppfri och kan användas på barrträ som är nytt eller tidigare lackerat. Den bromsar och reducerar gulning och kvistblödning.


På tidigare lackerat trä räcker det normalt med att tvätta underlaget med målarsoda eller alkaliskt rengöringsmedel. Droppfri vattenburen lasyr som förebygger och reducerar gulning och kvistblödning. Passar obehandlat eller tidigare lackerat trä. Vattenburen droppfri lasyr för obehandlat eller tidigare lackerat trä inomhus.


Herdins tak och panelvit återförsäljare

Förebygger och bromsar sk gulning. Köp Lasyr Herdins Tak Och Panelvitt Matt Helvit 1l hos K-Rauta. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar.


Du behöver inte använda kvistlack före behandling med Tak - och Panelvitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg