fredag 10 mars 2017

Dikter om ensamhet och sorg

Sidor i kategorin Ensamhet Följande sidor (av totalt 11) finns i denna kategori. Poesi, dikter , noveller och lyrik på Poeter. Välkommen att läsa, publicera och.


Vad jag inte visste var hur grym du är ,hotar och hånar tills jag inte bär. Min egna själ i spillror fast jag skriker och svär. Sommardröm om livet som jag höll kär.

Du krossa mitt hjärta ,har nu inget kvar. Behöver du förslag för dikter om döden? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera texter som kan passa til en begravning. Kolla också: Kondoleanskort – Citat om sorg och dö – Dödsannonser dikter.


Visa ditt deltagande med kondoleansblommor – Här hittar du bra erbjudanden. Begravningsdikter, Blandat. Problem lycka och sorg.

Allt har blandats i en stor korg. Att leva är svårt när idealen som satts är för höga. Men hur kan man göra rätt och gott, när folk är så tröga?


Livet rullar på och passerar som på räls Ja livet är kort, så gör vad som krävs. Ta hand om dig själv och de dina. Innan din ork börjar sina. Hösten är här och löven faller ner Jag kan inte förstå att jag inte får se dig mer. Då du somnade blev en sorgedag Och att du inte vaknade var upprörande ett tag.


Klicka här för att läsa hela dikten Sorg och saknad. Kristna spöken sitta i alla hjärtan och sträcka ut armodets händer. Den sötma som strömmar till mig från alla håll är eder otillgänglig. Det är tronens underbara ensamhet , det är rikedomen, rikedomen som böjer knä.


I ett litet svart hörn utan fönster. Dagarna går utan att jag märker skillnaden mellan ett godmorgon och godnatt. Inte ens tiden kan hjälpa mig att hitta rätt. Nu är allt borta och det enda jag håller mig fast i är ensamhetens gåtor. O, stode det ej ensamt, det bure frukt förvisst.


O, finge det för stormen ro, det växte härligt, vill jag tro — då byggde kanske där sitt bo en näktergal till sist.

Jorden skall minnas dig så som den minns gräset och skogarna, det. Populära begravningsdikter till ceremonin. Dikter till begravning om sorg och död.


Vi hjälper dig hitta personliga minnesord vid begravning. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden. Det finns så mycket du inte kan se.


Som tanken på dig kan få mig att le.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg