onsdag 15 mars 2017

Gaumo skötsel

Gaumo , är liksom nonwoo polywoo aintwoo ett plastmaterial som har en yta som oftast efterliknar trä. De marknadsförs ofta som underhållsfria, jag tycker att ordet lättskött är bättre. Dynan bör plockas in när det regnar.


Nydala matbord har benställning i svart aluminium och bordsskiva i svart Gaumo -R. Materialet finns i flera färger och behöver ingen särskild skötsel. Gaumo består av återvunnen plast som präglats för att ge ett snyggt, träliknande utseende.

Stol Arlöv är ett snyggt tillskott till din uteplats. Stativ i svart aluminium och bordsskiva i grå Gaumo. Passar även den mindre uteplatsen. Har köpt ett snyggt trädgårdsbord på Rusta som heter. Matgruppen är tillverkad i grå Gaumo och vitlackat aluminium som passar dig som inte vill lägga ner så mycket tid på skötsel av dina utemöbler, utan bara vill njuta av sommaren!


Matbordet är förlängningsbart med en butterflyskiva som fälls ut och ihop med ett enkelt handgrepp. Perfekt när det väntas gäster. Till bordet medföljer en Butterfly iläggsskiva, perfekt när det väntas gäster.


Fint bord med modern design som passar i alla miljöer.

Med stomme av aluminium och bordsskiva i Gaumo är det också lättskött. Går även att köpa som en hel utegrupp med Brighton stolar. Bordet står stabilt på de flesta underlag. En lättskött matgrupp i svart aluminium och grå Gaumo. Ett material som kräver ytterst lite underhåll och passar dig som inte vill lägga ner så mycket tid på skötsel av dina utemöbler.


Bibba Snyggt matbord med bordsskiva på 80x1cm. Resultatet blir mycket naturtroget, står emot väder och vind bra och kräver ingen speciell skötsel. Skötselråd aluminium och textilene.


Aluminium kräver ingen speciell skötsel , men bör rengöras regelbundet. Nonwood är ett otroligt populärt material som är helt underhållningsfritt. Det är med enkla termer härdad plast som ser ut som trä. Det finns många namn för detta material som t. Vi har ett stort sortiment av bord i Nonwood liknande material i olika former och designs. Extra praktiskt för de tillfällen gästerna blir lite fler är vanligt.


I matgruppen ingår 8st positionstolar med rygg- och sits i textilene samt arm- och nackstöd i grå Gaumo. Bord Nydala är ett fast bord som mäter 96x2cm. Det har en grå bordsskiva av materialet Gaumo , som består av återvunnen plast som präglats för att ge ett utseende som liknar trä. Se fler Positionsstolar hos oss.


Stol i svart konstrotting!

Textilene kan vi väl kalla för syntetiskt tyg. Frida går utmärkt att ha i trädgården, på altanen eller balkong. Tack vare att fåtöljen är tillverkad i konstrotting behöver den inte någon speciell skötsel.


Matgruppen passar dig som inte vill lägga ner så mycket tid på skötsel av dina utemöbler, utan bara vill njuta av sommaren! Karmstol med rygg- och sits i textilene samt arm- och nackstöd i grå Gaumo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg