onsdag 1 mars 2017

Forellrom pris

Forellrom pris

Som Sveriges största importör av löjrom och forellrom kan vi erbjuda ett verkligt brett sortiment av romprodukter till ett bra pris. Forellrom har större romkorn, cirka fem millimeter i diameter och kommer från regnbågsöring. Den smakar mer av fisk än löjrommen. En annan storkornig romsort är laxrom. Romkornen i laxrommen är också rödorange och cirka sju millimeter i diameter.


Forellrom pris

Vi på Presellco är en av Sveriges största importörer av bland annat svensk löjrom och svensk sikrom. Vi kan erbjuda ett brett sortiment av romprodukter. Oavsett om du jobbar i köket på en förskola eller på krogen, har vi de fisk- och skaldjursprodukter du behöver. Sortimentet spänner från fiskbullar och fiskpanetter till hummer och löjrom.


Hos oss får du en bredd i sortimentet, trygga inköp och bra priser. Beställ Kalixlöjrom MSC Fryst 100g Bröderna Perssons Piteå idag och få leverans redan imorgon. Välkommen till ICA Kvantum, din matbutik i Arninge. Allt du behöver för vardagsmat och fest – färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark.


Vi använder cookies för att optimera din upplevelse. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Köp Laxrom från Bergfalk online på Coop. Välj mellan hemleverans eller upphämtning i butik.


Kaviar är ett livsmedel som består av salta ofta pastöriserad men inte allti och ibland rökt fiskrom från arter i familjen störar (Acipenseridae). För flera år sedan blev jag serverad en variant av detta till förrätt. Krämig och syrlig smetana som toppas med lyxig hummer och rom. En bättre start än så blir det nog inte på nyårsfirandet!


Forellrom pris

Jag har använt forellrom här, jag gillar de stora, fina romkulorna, det blir så vackert! Men det blir precis lika gott med löjrom. Vi erbjuder anpassad catering för alla typer av arrangemang i Göteborg. En kulinarisk upplevelse av högsta klass till fest, bröllop eller disputation m. Förrätter Med catering från FC Gruppen kommer du garanterat inte att bli besviken.


Vårt breda utbud och vår kunskap om mat gör det möjligt för dig att få. Läste just ett inlägg på Smaksafari om romplättar och började fundera på om det går att köpa fiskrom (förutom löjrom, sikrom, stenbitsrom, forellrom , laxrom) för att t ex göra sådana romplättar. I samtliga menypriser ingår moms med.


Parentes anger pris exkl. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar. Saftig biff, fågel eller fina fisken. Här kan du handla allt för din gryta, gratäng och grillat. Kom till oss om du är sugen på fisk eller skaldjur!


Vi har allt från havet som gör det där lilla extra för din hemlagade måltid. Om du glömt matlådan hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg