måndag 13 mars 2017

Älskarinna synonym

Älskarinna synonym

Däremot kan det bli problematiskt om ryktet att Putin har en ung älskarinna stämmer. Oscar Kokoschka avbildar sig och sin vidlyftiga älskarinna Alma Mahler på en tavla lika stor som sängen de ligger på. Det faktum att hans anställda var unga flickor fick dock en älskarinna till honom att explodera av svartsjuka. De hoppade på mig och min älskare i mitt rum strax utanför.


Älskarinna synonym

Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig. Nedan hittar du rätt svar och synonym på älskarinna Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av älskarinna älskarinnan älskarinnor älskarinnorna (substantiv). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.


Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst.


Officiellt hade han fruar under sin levnad – andra talar om minst dubbelt så många – samt ett oräkneligt antal älskarinnor. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Hans nya fru, som är skådespelare, spelar sig själv, medan hans assistent och älskarinna blir hans alter egos älskarinna , medan han själv inleder en relation med den skådespelare som spelar älskarinnan. Mer information om älskarinna. Vi har totalt tre synonymer till älskarinna , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord).


Det finns en engelsk översättning inlagd för älskarinna , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu. Alla synonymer för älskarinna. Kontrollera din definition, vilket innebär med våra engelska ordböcker. Ibland kan det vara svårt att hitta synonymer till ord.


Annons: Definition mans partner i ett (tillfälligt) kärleksförhållande Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag. Hitta information och översättning här! Synonymer är ett gratislexikon på nätet. En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord.


Vad är en synonym och ett motsatsord? En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.


På så sätt är ord synonymer om de har liknande eller samma betydelse. Härstammande från grekiskan, ordet συνώνυμος kan översättas med lika benämnd. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Ett annat ord för kurtisan är älskarinna vilket gör dem till synonymer.


Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet kurtisan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg