torsdag 9 mars 2017

Hur ser man om någon är förälskad

Hur vet man om en kille är intresserad? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! När du bara är förälskad i någon kommer det där raseriet aldrig riktigt.


Du kanske blir paranoi känner ångest eller blir irritera men relationen är inte tillräckligt fin och viktig för att den ska kunna väcka riktigt hat inom dig. Kärlek är osjälvisk, inte självcentrerad.

Om du älskar någon , handlar allt om den personen. Om du märker att han lutar sig fram mot dig när han försöker förklara någonting så ska du veta att han gör det utan att ens veta om det. Män gör det när de är hemligt förälskade i någon men inte har modet att erkänna det.


Jag menar, det är inte världens lättaste sak att tala om för en kvinna att man gillar henne och hur man. Det här är ett solklart tecken på att någon gillar dig. Speciellt om det händer flera gånger än en. Den garvar åt allt du har att säga. Det är faktiskt stora skillnader i hur män och kvinnor blir förälskade.


Man kunde tro att alla tänker och känner likadant, men du vet, Mars och Venus osv.

Det är lustigt, man kan gå hela livet utan att lägga märke till den typen av beröring, men så fort någon nämner det så kommer man tänka på det jämt. Tecken på att personen inte alls är intresserad. Liksom kroppsspråket avslöjar om någon är intresserad kan det också berätta motsatsen. Ju mer intresserad han är desto mer kommer han att kolla på din mun när du pratar.


Det är ju ganska sexigt eftersom du inte kan sluta tänka på om han funderar på hur det skulle vara att kyssa dig. Vilket är EXAKT vad han tänker på. Om någon gillar vad de ser så vidgas pupillerna och antalet blinkningar ökar. När man blivit förälskad vill man vill ofta berätta för hela världen hur det känns. Man vill att alla ska veta hur underbar och fantastisk personen man har hittat är – men det finns tyvärr också baksidor med att vara förälskad.


Det kan vara oerhört svårt, om förälskelsen inte är besvarad eller om man kanske inte riktigt. Hur kan man se att han är förälskad ? Men någon jag är kär i och inte. Jag får nog också instämma att man ser det i ögonen hur det lyser och att de ler mycket och verkar överdrivet intresserade av allt man säger. Ibland kan jag fan känna mig lite rädd när känslorna från en själv inte är ömsesidiga, typ oj då. Här är hur du säkert kan ta reda på om han bara fegar ut och behöver en liten push för att han ska bli kär i dig men är rädd för att erkänna det.


Du behöver inte byta dig själv eller låtsas vara dum bara för att göra en man som du tycker om att känna sig bekväm om dig. Detta är dock inte det enda som är värt att nämna. Ett av de mest avslöjande inslagen hos kroppsspråket hos en förälskad man är hans fixerade blick.


Denna blick är en som följer dig vart än du går och en som söker efter dig i folkmassan.

Det är typen av blick som inte går någon annanstans så länge du är där. Det gjorde mig tokigt matt och en dag kände jag bara att det fick vara nog. Men man vill ju ha någon som flyttar berg för en, inte någon som har lagt sitt hjärta i någon annans händer.


Stå rak i dig själv, give it your best shot och i värsta fall så får du byta jobb. Har du märkt hur stelt det kan bli när man är intresserad av någon ? Att meningarna blir fel och du råkar säga något du absolut inte kan stå för? Eller att du plötsligt börjar hänga på ställen du vet att den här personen brukar vara på? Ja, det finns många knäppa saker man hittar på när man är hemligt förälskad i någon.


Jag gör så, jag ser till att få ti att kunna ses om så bara kort. Om man inte bor på samma ort så man kan se till att träffas dom här min så är det viktigt att man håller kontakten på tel. Samma sak där, om så bara någon minut för att säga att man saknar, längtar…. Kan man bli förälskad i samma partner igen? Det är komplicerat, för det är styrt av vårt belöningssystem.


Lyckokänslan funkar när vi sätter upp en fröväntan och uppnår förväntan frigörs dopamin och vi mår bra. Kommer du fram till att det är saker du vill ändra på: Ta ett steg i taget för att göra det. Förändra lite i taget.


Om du ser ett mönster i att du blir förälskad i personer som inte visar dig respekt och kärlek så måste du öka din.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg