onsdag 9 oktober 2019

Telegram begravning

Hedra minnet av en älskad med en minnesgåva till Operation Smile. Var 3:e minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt. Ditt bidrag gör skillnad. Här har vi samlat passande minneshälsningar, verser och dikter till begravningen.


Texterna kan till exempel användas på minnesbla i programblad och i dödannons.

Vi vill ha Din beställning senast kl. Vi tar ut en avgift på kr för att vi skriver ut och levererar minnestelegram. Begravningsverser till dödsannonser är ett fint sätt att uttrycka sin sorg.


I vår lista med verser och dikter får ni inspiration till er annons. Tips och råd för dig som ska gå på en begravning – allt du behöver tänka på som gäst på en begravning. Information om klädsel, klädkoder, blomsterarrangemang och minnesgåvor hittar du på våra sida.


Välkommen till Fonus – Sveriges mest anlitade begravningsbyrå.

Meny - Planera begravning Till begravningsprogrammet, i dödsannonsen eller på kort till blomsterkransen kan det vara fint att skriva några väl valda ord eller en fin begravningsdikt. Letar du efter kortare texter såsom en eller två meningar kanske en variant av en kondoleans passar bättre. Vi har förslag på olika verser till minnestelegram i pärmar på begravningsbyrån.


Du är välkommen att sätta Dig ner i lugn och ro, för att välja en vers som passar. För dig som vill sitta hemma i lugn och ro finns verserna här som pdf-fil. Telegram has an open API and protocol free for everyone. Brevet skickas med A-post och gåvosumman anges inte på minnesbladet.


Tänk på att vi behöver din beställning senast tre arbetsdagar innan begravningen för att. Fonus hjälper dig att arrangera en personlig begravning. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med råd och inspiration efter just dina önskemål. I dödsannonser hänvisar de anhöriga ibland till välgörande ändamål som någon fond. Det innebär att du kan hedra den döde genom att skicka pengar till det.


På grund av upphovsmannarättsliga skäl har vi varit tvungna att ta bort verser och dikter förutom nedanstående där författarna givit sitt tillstånd. När inbetalningen kommit till oss skriver vi ut telegrammet. Telegrammen handläggs endast under ordinarie arbetstid.


Hälsning till begravningen.

Vi skickar ett vackert minnesblad till den adress som du anger med det motiv du själv väljer. Om du tänker gå till begravningen och vill göra något extra – kanske från din familj, syskonen, släkten eller föreningen – så kan du ta med en bukett eller en krans med ett kransband. Då behöver du ett budskap som riktar sig till den bortgångne. Att planera en begravning kan kännas både tungt och svårt när man just har förlorat någon. Vi hjälper till att utforma begravningen precis som ni vill ha den.


Här kan du enkelt sköta detta helt själv utan kostna vill ni hellre ha hjälp att förmedla minnesbladet så tas en administrativ avgift ut, systemet hjälper er med inbetalningskort både till fond och administrationsavgift. På Älvsbyns Begravningsbyrå är vi lyhörda och flexibla. Vårt mål är att vi tillsammans skapar en personlig begravning som blir till ett ljust minne för er. Det är era önskemål som är viktiga.


Vi är bara ett samtal bort. Med ditt bidrag stödjer du samtidigt forskningen om barncancer. Minnesgåva vid begravning.


Att ge en minnesgåva vid en begravning är ett fint sätt att hedra minnet av den som stått dig nära. Den för oss också närmare målet att besegra barncancer. Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående.


Din gåva är samtidigt ett viktigt bidrag till Sveriges främsta cancerforskning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg