torsdag 24 oktober 2019

Stora tavlor

Erbjudandet gäller till 06. Stort utbud av väggdekor. Stilrena affischer till bra priser. Fraktfritt över 2kr!


Våra stora tavlor finns som oljemålningar, akrylmålningar och akvareller, och de ger alla ny energi i hemmet. Vi har även ett stort urval av fotokonst, canvastavlor och konsttryck i olika storlekar.

Köp tavlor online till rätt pris med snabb leverans. Om det är något som efterfrågas av våra kunder idag är det stora tavlor att pryda väggen med. Självklart lyssnar vi på våra kunder, och strävar därför efter att ständigt uppdatera vårt utbud. Bland våra stora tavlor finns allt från tavlor i delar till klassiska tavlor på stor duk.


Använd vattenpass och tumstock vid montering för att hänga dina canvastavlor på bästa sätt. Tänk också på att göra en skiss innan du börjar sätta upp dem på väggen. Lägg ut tavlorna på golvet om du har stor yta eller rita på papper.


Ett tips är att tavlorna ska ha en rak linje någonstans, nertill eller upptill. Vi erbjuder stora oljemålningar som tex abstrakta tavlor men här hittar du även stora canvastavlor och stora ljuddämpande tavlor.

Vi har en egen produktion och du bestämmer vilken storlek du vill ha på din tavla ! Om du har en stor tavla kommer den garantera få många kommenterar från dina gäster – vilket fångar deras uppmärksamhet. Några av våra stora tavlor levereras med en bärare istället för GLS. Kolla gärna in vår inspirationssida för tips på hur du kan kombinera våra olika ramar och posters och skapa personifierade och snygga tavlor på ett trendigt sätt! Det finns inte många sätt som är bättre på att ge ett rum personlighet än tavlor.


Vi har använt tavlor för att dekorera våra bostäder i hundratals år och kommer säkerligen att fortsätta med det länge än. Här hos Chilli hittar du ett mycket stort utbud med tavlor , med mängder med olika motiv. Beställ tavlor online hos Happywall. Välj bland tusentals motiv. Tryck på canvas, akrylglas, aluminium, Fine Art eller som gallery print.


På BAUHAUS hittar du ett stort sortiment av tavlor i alla möjliga varianter! Vi har glastavlor, canvastavlor, affischer, memoboards, väggklockor med motiv och ramar för den som vill göra sin egna tavla. Färdiginramade tavlor förskönar ditt rum.


Dekorera ditt hem med vårt utbud av färgstarka och färdiginramade tavlor. Våra tavlor är gjorda för att bidra med stil i alla rum och eftersom de är färdiginramade gör de livet så mycket enklare. En välplacerad tavla på en vägg kan hjälpa till att skapa en stämning som präglar hela. Alla möbler vi säljer på Trendrum.


Välkända märkesvaror till kampanjpriser.

Finns bara kvar några dagar till! På Desenio hittar du ett av Sveriges största utbud av stora tavlor , i en mängd olika konststilar. En stor tavla kan skapa en känsla för hela rummet, välj någon som representerar dig. Förgyll hemmet med våra stora tavlor i imponerade 100x1cm. Man kan enkelt skapa en stor och betydande skillnad på inredningen i hemmet eller jobbet med en fin tavla beroende på val av motiv och färg.


Med motiven här på SwedeArts hittar du enkelt passadne posters och tavlor för att skapa ditt egna tavelcollage. Låt oss som omväxling lägga ner våra telefoner och sätta upp ramar som visar upp våra favoritfoton! Allt som behövs är ett foto och en ram. Vi kan erbjuda en uppsjö av ramar i olika färger och storlekar som kan göra ditt hem mer personligt.


Vi har även tavelhyllor, tittskåp och tavlor som du också kan integrera i din inredning. Du hittar allt från stora tavlor och posters till mindre ramar och fototavlor. Våra snygga tavlor är inspirerade av skandinavisk design men passar bra till många olika hem och inredningsstilar. Det är något med att vara ute i det stora fria som ger själen vingar, s Läs mer om befriar intellektet och som stillar sinnet. Med våra natur-inspirerade canvastavlor kan du ta med dig den känslan hem.


Speciellt stadsmänniskor kommer att känna av hur dessa tavlor tar med sig en välkommen bit av naturen till betongdjungeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg