fredag 18 oktober 2019

Senior club göteborg

Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Vi hoppas att få se många av er redan i januari när en ny “termin” startar med räkfrossa på Norges hus den januari. Lucia-pub med lusse-tåg och andra tillbehör.


Innovationsprojekt på Kaggeleds äldreboende.

Om du för musen över “Aktiviteter” i menyraden så ser du ett par undermenyer. Program” visar de aktiviteter som är aktuella nu. Du kan också välja att. En förening för människor som har arbetat i Skandinaviska Banken, S-E-Banken eller SEB som den nu kallas.


Här kan du boka dig på de aktiviteter där det behövs en anmälan. Närstående är välkomna i mån av plats. Om en aktivitet redan är fulltecknad så får du.


Sedan dess används modellen för operativt arbete inom vård och omsorg i stadens verksamheter.

Därefter kan cheferna systematiskt planera kompetensförsörjning för verksamheternas olika delar. Paret hade ett stort naturintresse och Victor var en hängiven fågelfotograf. Relaxklubben har fest för swingers, hedonister och andra sexpositiva människor var tredje onsdag och v issa torsdagar i en fantastisk festlokal i östra Göteborg. Våra fester är så kallade mixfester fast med extra många män. Kravet vi har är att du fyllt år.


Att vara den bäst aktiverande och engagerande seniorföreningen i Göteborg. Du vill säkert veta mer om oss. Vänd dig då till någon i styrelsen eller vår expedition. Tillsammans verkar vi för att skapa bättre villkor för äldre – och ett aktivt liv för dig som senior.


Känner ni någon som går i pension från Stena Line, land eller sjöanställda, informera om att vi finns till, kontakta i så fall Karl-Erik (kassör) tel. Har Ni förslag på resor, aktiviteter osv. Mailadresser hittar Ni under flik styrelse.


Cirkelträning för dig som är över år. På ett säkert, enkelt och effektivt sätt tränar du kondition, balans, rörlighet och styrka. Efter passet bjuder vi på fika.


Tidsformat: 4 5 minuter.

Ledigt rum finns att hyra. Samma lösenord används för att svara på annonser. Du hittar uppgifterna på Mina sidor. Lösenordet till kontaktannonserna hittar du under ”Utökade medlemsförmåner”). Du hittar det även i din.


Senioren söker kollega med etablering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg