onsdag 23 oktober 2019

Romantisk weekend västkusten

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Spa med den vackra bohuslänska naturen som dekor.


Privat- eller konferensgäst – den ultimata västsvenska spaupplevelsen. Den här bloggen ger tips på vart man kan åka och vad man kan göra för att få just en sådan romantisk weekend som man vill.

Läs gästrecensioner och boka den perfekta det romantiska hotellet för din resa. När ni lämnat vardagen hemma för en helg och checkat in på ett av våra utvalda romantiska hotell finns det bara tid för att rå om varandra. Att boka en romantisk weekend är en viktig ingrediens för att hålla ett förhållande levande.


Romantisk weekend i Västra Götalan Bohuslän, Dalsland. Hela västkusten från Halland till norra Bohuslän präglas av intressanta spa-resorts. Västkusten så är det på Marstrand. De flesta ligger vid vattnet och erbjuder heltäckande paket inom friskvård.


Torekov hotell har tagit fasta på naturen och omgivningarna då hotellet är byggt med naturnära material för att smälta in.

Hotellet erbjuder mängder med olika paket för en perfekt avslappnande spa- weekend. Boka in en romantisk weekend på något av våra unika Smultronställen, omsorgsfullt utvalda för sina speciella kvalitéer. Dessa sagoslott, romantiska herrgårdar och genuina gästgiverier finner ni från Skåne i söder till Hälsingland i norr, i trolska skogar, invid glittrande sjöar eller med det öppna havet som horisont.


Rummen har personlig prägel med romantisk eller maritim inredning och du tar dig lätt med båt från Saltholmen, på fastlandet. Var: Styrsö, Göteborg. Att åka på weekend är ett populärt sätt att fly vardagen. Planerar du en semester i Sverige?


Genom att stanna på hemmaplan kan du lägga någa extra kronor på paketen som ofta är riktigt lyxiga. Ta med dig din kärlek, mamma, bror eller bästa kompisen. Här tipsar vi om både lugna spahelger och mer aktiva dagar.


Släpp tid och rum för en stund. Närheten till Göteborg gör att många åker hit över dagen, men framförallt är Marstrand ett paradis för alla seglare. Boka ett komplett spapaket på Smögens Hafvsbad. Boka hotellrum med utsikt över havet på Smögens Hafvsbad- ett stenkast från Smögenbryggan! Speciellt under höst och vinter när det är som mörkast i Sverige.


I Sverige finns det mysiga ställen för en romantisk weekend på många ställen. Den här bloggen tipsar om olika pensionat och hotell i allt från Småland och Skåne till Bohuslän, Göteborg och.

Söker ni en plats för en romantisk weekend i Västsverige kan vi erbjuda ett flertal unika anläggningar. På Tjörns västsida ligger Björholmen Marina Sealodge där Stigfjordarkipelagen utgör kuliss innan det öppna havet tar över. Strömstad är en av västkustens pärlor.


Här upplever du genuin bohusländsk atmosfär. En weekend i Halmstad – mitt på västkusten Känner du igen känslan? Man har givit precis allt.


Tobias friade på Krägga Herrgår en osedvanligt romantisk liten historia vid Mälarens strand en dryg timme från Stockholm. Här är några favoritställen! Behöver ni komma iväg på en romantisk weekend i Sverige? Vi planerar att åka tillbaka dit för att fira vårt tioårsjubileum, men jag har även några andra platser i åtanke som mycket väl lämpar sig för en romantisk weekend.


Vi har romantiska paket och hotell som gör dig och din käresta lite lyckligare. Vi tipsar gärna om romantiska resmål för er semester. Det behöver inte vara krångligt – en romantisk helg för två är ett enkelt sätt att fly vardagen och få tid till varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg