torsdag 10 oktober 2019

Retro elitfönster

Väldigt bra priser på hos Bygghemma. Fri frakt i hela Sverige! Välkomna in med din beställning i vår webbutik redan idag. Stort utbud av trädgårdsprodukter.


Se aktuella rabatt kampanjer här!

Högklassig kvalité på 3-glas. Elektronik och prylar i retrostil. Beställ direkt online! Second hand online med unika, retro , handplockade finheter från våra butiker. Tusentals av retro produkter på nätet.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Elitfönster Retro Nygammal stil - allmoge.

Ett sidhängt fönster med isolerruta och profilerade invändiga detaljer i trä och en aluminiumklädd utsida. Sidhängt Aluminiumbeklätt sidhängt, 3-glas isolerruta. Här erbjuder vi en smidig lösning med fönster, altandörrar och ytterdörrar - som monteras av våra egna certifierade montörer.


Klassiskt utseende i allmogestil, sidhängda 3-glas isolerrutor och profilerade invändiga detaljer i trä samt aluminiumklädd utsida. Utsida Öppningsbarhet Ej öppningsbart. Lättskötta och välisolerade kvalitetsfönster i allmogestil. Ned till finns som tillval, se.


Fönstret passar perfekt för dig som vill ha ett lättskött, välisolerat och modernt fönster men med en design som påminner om hur det såg ut förr. Ett sidhängt modernt fönster med nostalgiskt allmoge-utseende som bevarar känslan från förr. Använd dig av kartan nedan för att hitta din närmaste återförsäljare, det finns flera hundra runt om hela Sverige.


Då varje återförsäljare sätter sina egna priser kontaktar du din närmaste återförsäljare för att få ett pris. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Professionell rådgivning.


Elit Retro Alu är en modern fönsterdörr med 3-glas isolerruta, tillverkad av svenskt trä med aluminiumbeklädd utsida som ökar livslängden och minimerar underhållet. Det är en utmaning att utveckla ett gammaldags fönster som uppfyller dagens högt ställda krav på funktionalitet, kvalitet och bekvämlighet. Idag erbjuds fönster och fönsterdörrar för allt mellan ensligt belägna småhus till stora byggprojekt.

Med oss får du alltid ett fast pris på ett komplett dörr- eller fönsterbyte. De testade fönstertillverkarna är alla bra och du bör gå på pris och personlig smak. Kvalitet till bästa pris hittar du alltid online på Bygghemma. Elit Retro har samma smala fönsterbåge och energisparande teknik men i övrigt en mer nostalgisk och gammeldags känsla.


Ett flertal spröjsmöjligheter och poster ger många variationsmöjligheter. Alltid mätt, monterat och garanterat. Genom ett brett sortiment av fönster och fönsterdörrar erbjuds miljövänliga och energieffektiva lösningar för allt från småhus till stora byggprojekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg