torsdag 24 oktober 2019

Segoria mina sidor

Segoria mina sidor

Segoria är en del av Klarna Bank AB (publ). Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. De hjälper webbplatsen att komma ihåg dina inställningar. Mina Sidor Privat För privatpersoner och enskild firma.


Mina sidor Företag Förenklad inloggning för företag. Köper du tjänster av oss? För företag som köper tjänster av oss på Sergel Kredittjänster. Sergel Online Här loggar du som Inkassokund in för att se era ärenden och statistik.


Vi använder BankID för säker identifiering Mobilt BankID. Då kan vi också ge dig ännu bättre hjälp om du har frågor om köp, sparkonton eller lån. Som inloggad kan du lämna dina synpunkter och förslag via knappen Tyck till.


Här finns tjänster för dig som studerar med eller ska ansöka om studiemedel, och för dig som betalar tillbaka studielån. Information om din skuld och dina senaste inbetalningar samt övriga tjänster för dig som har hemutrustningslån. Med mina sidor tar du enkelt kontroll över din elförbrukning. Du kan när som helst logga in och se din förbrukning, dina avtal samt dina fakturor. Du kan administrera dina anläggningar samt se dina mätarställlningar.


Klicka här för att läsa hur Coop hanterar din personliga information. För att logga in behöver du ett BankI en säkerhetsdosa eller ett Mobilt SäkerhetsID. Tack för att du vill hjälpa oss att förbättra vår nya abonnemangssida.


Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan. Din åsikt är viktig för oss! Vi arbetar just nu med en ny design för våra mobila abonnemang. Nu skulle vi behöva din hjälp för att det ska bli så bra som möjligt. Till exempel fungerar inte fullmakterna.


Välj om du vill logga in med ditt personnummer och BankID eller med din personliga kod (gäller endast företag med org. nr). Från januari höjs avgiften för artiklar som måste beställas från ett annat bibliotek till kronor per artikel (oavsett antal sidor ). Om artikeln ska skickas hem tillkommer portokostnad på kronor per artikel. För mer information se sidan Låna och beställa.


Segoria mina sidor

Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Har du inget Mobilt BankID kan du logga in med hjälp av din e-post och ett unikt lösenord. Du hämtar ditt lösenord här. I så fall klickar du på REGISTRERA DIG och fyller i. Du kan även göra vissa ändringar i dina försäkringar.


Du loggar in med Bank-id eller mobilt Bank-id.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg