torsdag 17 oktober 2019

Schampo för färgat hår bäst i test

Normalt, torrt, färgat eller skadat hår - vi har produkter för alla hårtyper! När du beställer för mer än 250kr så det alltid fri frakt som gäller! Ge ditt hår en näringsboost.


Räddaren för dig med torrt hår. Professionella hårvårdsprodukter här. Handla Schampo upp till billigare. Snabb leverans, Producerat i Frankrike. Naturlig hudvård av hög kvalitet.


Sulfatfritt schampo och balsam – vi har utsett bäst i test. Vi guidar dig till grön hårvård. När slitet hår behöver rehab i form av fukt och näring slår vi två flugor i en smäll med den nya generationens sulfatfria alternativ. Rent hår och rent samvete! Ett jättebra schampo och balsam som gör håret mjukt och återfuktat efteråt.


Schampo för färgat hår bäst i test

Har ingen stark doft så för dig som inte är så förtjust i starka dofter är det här schampot perfekt. Det är också jättebra för dig med torrt hår då oljan i schampot är bra för håret. Efter första tvätten blir dock nyansen ganska hård och resultatet nästan lite dassigt.


Efter att schampot använts några gånger blir dock resultatet bättre och håret återfår en härlig lyster oavsett om det är färgat eller naturligt. Många upplever att de inte behöver tvätta håret lika ofta efter att ha använt schampot ett tag. Särskilt bra för färgat hår Schampot passar särskilt bra för färgat hår då den innehåller en sammansättning som de själva kallar för ”AntiFade Complex”, vilken innehåller ingredienser som bevisat bevarar färgen längre.


För alla er som älskar att konstant färga håret , och inte ens vet din naturliga hårfärg längre, kan jag meddela att detta shampoo fungerar bra för erat hår. För att få håret rent och för att det ska få sig en ordentlig återfuktingsbomb rekommenderas det att shamponera in håret två gånger, vilket vi såklart provade. Miljövänliga hårprodukter är trendigare än någonsin – och bra för ditt hår. Vi har testat schampo och balsam. De här blev bäst i test.


Schampot som blivit bäst i test är Barnängens Aloe Vera Yoghurt Schampo. Detta är framtaget speciellt för slitet hår och formulan ska verka stärkande för hårstråna, så till en början känns det blöta håret lite strävare än vanligt. Det här schampot livar upp håret och passar perfekt för trött och torr hårbotten. Om ditt balsam gör håret tungt kan du istället använda spraybalsam direkt efter schamponering. Det funkar även bra till behandlat hår.


Spraybalsam tillför håret fukt och skall inte sköljas ut. Bäst i test är L’Oréal Potionizer som får betyget poäng(är max). Köp naturligt och ekologiskt schampo från vårt breda utbud av ekologisk hårvård! Stort utbud av populära skönhetsmärken inom smink, hudvår parfym och hårvård. Alltid fri frakt inom Sverige.


Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Björn Axén Cool Silver Shampoo är även det en mycket bra produkt som innehåller bland annat honung för att vårda ditt hår bättre. Det får dock lite minus i kanten av vissa köpare för att det inte verkar som utlovat, och vissa har även varit med om att det har färgat av sig på naglarna. Fukt till torrt och skadat hår.


Vegansk mjukgörande och glansgivande hårbehandling för torrt och skadat hår som behöver mer fukt. Förebygger också statisk elektricitet och ska stärka håret. Hjälper håret att behålla sin färg och vårdar skönt. Funkar bäst i torrt, skadat och behandlat hår. Italienska Nashi har släppt ett nytt schampo och balsam för färgat hår.


Itaienska Nashi håller jag som ett av mina favoritmärken när det kommer till sulfatfritt. Det är ett schampomärke som i princip känns som ett schampo som innehåller SLS, dvs det löddrar bra , men det här är extra följsamt och strippar inte färgen. För ytterligare vård bör du regelbundet använda balsam och en färgbevarande hårinpackning. Kolla in vårt hårsortiment och hitta rätt produkter för färgat hår. Rekobutiken har ett stort utbud av ekologiska och naturliga schampon som passar alla hår.


Olika hårtyper har olika behov och kräver sina speciella produkter för att må bra. Ekologiska schampon är det miljövänliga valet och är även skonsamt mot den känsliga huden i hårbotten. I vår butik på nätet hittar du bland annat färgbevarande schampo från kända varumärken som t. Redken och Schwartzkopf.


Gör håret rent från fett, smuts och stylingsprodukter. Ett schampo kan fungera bra en tid och plötsligt har det inte längre önskad effekt. Oftast beror det på att håret har förändrats.


Schampo för färgat hår bäst i test

Det är till exempel inte längre fett, utan torrt och sprött efter färgning eller permanent – då är det dags att byta schampo. Här kan du filtrera resultaten så du hittar rätt produkt oavsett om du behöver schampo för skadat, torrt, färgat , blekt eller någon annan typ av hår. Beställ direkt på nätet för snabb leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg