tisdag 15 oktober 2019

Romantisk övernattning med middag

Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Billigt Övernattning på vägen med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Boka enkelt era evenemangspaket hos centrumet för underhållning - Weego. Oavsett dina intressen så finns Weego där för att skräddarsy just dina önskemål.

Här bor ni på utvalda, romantiska hotell. På rummet väntar mousserande vin och mot kvällen äter ni en mysig middag på hotellets restaurang. Boka in en romantisk weekend på något av våra unika Smultronställen, omsorgsfullt utvalda för sina speciella kvalitéer.


Dessa sagoslott, romantiska herrgårdar och genuina gästgiverier finner ni från Skåne i söder till Hälsingland i norr, i trolska skogar, invid glittrande sjöar eller med det öppna havet som horisont. Med Love-paketet får ni Champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Spapaket med övernattning med produker för egenvård samt spa.


Tillsammans tar ni tillvara på tiden och njuter av en underbar promenad i sagolika och romantiska omgivningar, tar en lyxig spa-behandling och dricker utsökta viner.

På kvällen passar ni på att äta en lång och ostörd middag lagad med kärlek för att sedan sova i ett underbart och romantiskt hotellrum. Här finns gott om tid för romantik. Dessutom kan du passa på att äta middag i den nya hotellrestaurangen med många spännande rätter på menyn. Läs mer om hotellet och boka här.


Adress: Kungsgatan 2 Varberg. Bege dig till Varberg för en romantisk upplevelse med flera prickar över i:et. Boka hotell med middag och övernattning smidigt och enkelt. Gillar du att prova nya restauranger och upptäcka nya smaker? Eller vill du helt enkelt boka hotell och middag smidigt på samma gång?


Välj något av våra middagserbjudanden nedan och njut av en 3-rätters middag eller buffé på hotellets restaurang. Ingår: Tillgång till spa, 3-rätters middag i restaurangen, frukost, skön badrock och tofflor, en övernattning och lunchbuffé på avresedagen. Vadstena Klosterhotel. Romantikpaket med guldkant i Vadstena.


Härlig atmosfär och mycket tid för varandra. Det här är upplevelserna för dem som vill njuta eller ha roligt lite längre. Välj bland allt från kryssning med Birka till boende på Sveriges främsta vingård.

Här presenterar vi hela topp 10-listan över Sveriges mest romantiska hotell. Falkenberg Strandbad lockar med sin lyxiga spaanläggning “The Retreat Club” och vackra läge vid en Skrea strand utanför Falkenberg. Omgivningarna är perfekta för en romantisk promenad på tu man hand. Lämna Stockholmspulsen och finn lugnet på Lidingö- Där väntar Högberga Gård vackert på en klippa med utsikt över havet.


Unna dig och din käresta en romantisk weekend i sagolik miljö. Vid er ankomst ingår en halv flaska mousserande vin och på eftermiddagen avnjuter ni vårt härliga Afternoon Tea med hembakta scones, bakverk och lokala delikatesser. Sverige, Danmark, Italien och Frankrike bjuder in till en romantisk vistelse med middag för personer.


En stor hotellfrukost på morgonen, en sightseeingtur på förmiddagen, en shoppingtur på eftermiddagen och en kväll som inleds med en god middag. I en skogsglänta vid Skärsjöns strand väntar en mysig kolarkoja på sällskap. Njut av ett övernattningspaket med middag inspirerad av de japanska köken. Beläget mitt i stan erbjuder Nobiskoncernens boutiquehotell vackra rum med närhet till stans kultur- och nöjesliv.


Dagen efter äter ni frukostbuffé eller spendera en lång morgon på rummet med en frukostbricka för två.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg