måndag 28 oktober 2019

Tappa se omvandlingstabell

Tappa se omvandlingstabell

Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som du kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Tappa AB aktiverar tusentals företag och privatpersoner. Tappa är förutom en viktsajt också en community. Att kunna jobba tillsammans med vänner gör dig mera motivera dvs.


Du väljer så klart själv vilken information du vill dela med dig till andra. Eller kan man se Tappas omvandlingstabell utan att vara inloggad? Jag hittar inte någon i alla fall.


Försöker ha lite koll på hur mycket mina vanliga träningar är i steg räknat. När vi kom dit visade det sig att vi skulle vara med i en tävling. Gå till rom hette den.


Varje avdelning blev ett lag och varje person fick en stegräknare och ett inlogg på sidan tappa. Aktiviteter som inte går att räkna steg i som tex bodypump och cyckling får man omvandla till steg på tappa. Du fyller i läng vikt, ålder, kön och får ett rekommenderat dagligt stegmål. Sen är det upp till dig om du vill nå det målet enbart med promenader eller även med annan träning (det finns omvandlingstabeller där man fyller i annat). Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra.


Det känns skönt att veta, för svetten lackar och jag känner att det tar :). Jag är 1lång och väger kg. Jag skulle vilja träna men vill inte visa mig på. Lyckorus är något vi människor kan känna av våra egna endorfiner, kanske mer kända som lyckohormonerna.


Tappa se omvandlingstabell

HappyPancake är en av Sveriges största dejtingsajter, vilket innebär att det finns en stor chans att du hittar någon som du gillar! Oj, det blev helt plötsligt ett uppehåll i mitt bloggande. Jag har nog haft annat för mig, men jag ska bli bättre igen, jag lovar. Om det nu är någon som läser.


Och kan nog föra mig OK i sociala sammanhang. Godkänd IQ och EQ om jag själv får dömma. Men hur smart är jag när det. Jodå, idag är det nytt rekord på stegräknaren.


Har promenerat två gånger samt tagit en annan hållplats lite längre bort. Meningen var att huvudtemat för bloggen skulle vara träning. Så har det inte blivit, men visst kan jag skriva om det också. Bloggar alltså om träning och annat. Lasse Hallström är tillbaka med dramat 1STEG FRÅN BOMBAY TILL PARIS.


Filmen utspelar sig i södra Frankrike där en nyinflyttad indisk familj öppnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg