måndag 28 oktober 2019

Roliga yrken

Ta reda på mer om ditt drömyrke! Oavsett om du vet vad du vill bli, eller om du söker efter en ny väg i livet, så kan du ta hjälp av Framtid. Polisyrket, militären och taxibilschaufför nämns som några av världens stressigaste jobb. Och de är relativt lågavlönade dessutom. Det var ett stort arbetsamt jobb, men nu är dessa roliga historierna om de yrken tillverkade och klara att konsumeras.


Vissa yrken med många skämt som brandman och elektriker har fått en egen kategori i vänstermenyn.

Vad sa amerikanen som skulle klippa sig hos frisören? Ni som har roliga välbetalda jobb - vad gör ni? Jobbar som ssk sen år tillbaks o tycker jag har väldigt bra betalt jämfört med andra i samma yrke. Det ska vara roligt ,med roligt menas givande. Inget man ska vara trött på efter 1v.


Tex datorjobb mm Jag hatar att plugga,så max år. Får kosta vad det vill, bara det finns jobb att få efter utbildningen Och inga idiotiska svar tack. Vill bara kolla läget.

Drömmer du om ett jobb där du kan få betalt samtidigt som du upptäcker världen? Oavsett om du vill ta ett sabbatsår eller satsa stenhårt på en karriär utomlands så finns det vissa yrken som passar lite bättre – och som ökar dina chanser till att drömmen blir sann. ADHD ser väldigt olika ut för människor, för vissa påverkar det knappt vardagen medan för andra blir det en rejäl utmaning. Därför är mitt svar att man måste utgå från sig själv och bli medveten om sina styrkor och svagheter och försöka hitta ett yrke som matchar det så gott det går.


Men som alltid finns det två sidor av myntet. Surfinstruktör är för de flesta ett känt yrke. Men visste du att det även finns hundar som vill (?) lära sig surfa? SoCal Surf Dogs Club i San Diego är ett av de ställen som erbjuder hunden lektioner på vågorna.


Så är du både surfare och hundägare kan det meddelas att det är möjligt att dela intresset med din fyrbente vän. Vilka yrken har dessa personer? Kasta om bokstäverna och se efter.


Utan att udden hör bestämmer deltagarna vad de ska härma, till exempel ett djur, ett yrke eller en kändis. Gymnasielärare i allmänna ämnen. När det är klart går de i samlad grupp fram mot udden och säger i taktfast glad talkör: ”Här kommer vi, här kommer vi, här kommer vi” – tills att de kommit nästan ända fram till udden. Behöver du förslag för roliga citat om jobb?


Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera roliga citat om jobb som får dig att skratta. Bra lön och ett jäkligt roligt yrke som man kan va stolt över.

Svetsar mest tunn plåt typ flottörer i 0. Men även 1-20mm rostfri , aluminium och svart plåt. Hade ALDRIG klarat av att sitta 8-timmar på ett kontor. Roligt yrke med härliga arbetskamrater Salam berättar entusiastiskt om kursen: – Vi har haft otroligt bra ledare och fått mycket bra stö säger han. När kursen var klar fick han en tillsvidareanställning på Nobina. Nu slipper jag den där oroskänslan i magen varje månad om hur jag ska kunna betala hyran.


Vi är tre killar från Kilppans gymnasieskola som tänkte göra en hemsida med roliga vitsar som projektarbete. Men vår kunskapsbrist om hemsidor ledde till denna blogg som kommer användas som en hemsida! Försöker starta igång en tråd likt en gammal. Jag behöver själv hjälp med rätt många yrken bl. Tycker du att det är svårt att hitta rätt i utbildningsdjungeln?


Gör vårt yrkestest och få en fingervisning om vilken utbildning och vilket yrke som kan passa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg