tisdag 22 oktober 2019

Roliga frågor till quiz

Barn älskar frågesport och roliga quiz frågor i nästan alla sammanhang. Det kan vara en på-vägen lek i bilen eller roliga quiz frågor till fest och kalas. Ett stort utbud av frågesporter och quiz för barn till fest och kalas hittar du här på sidan om kalaslekar. Vi älskar quiz , musikquiz, frågesport och tävlingar i alla dess former. Alla quiz är gratis - välj din favorit inför kommande fest.


Alla gillar väl frågesport eller quiz oavsett om man är bra eller dålig på just sådant?

En quiz kan ta festen eller kvällen ett steg längre och många skratt och funderingar erbjuds! Här nedan kommer lite förslag på olika frågor ni kan ställa till varandra under kvällen och vi hoppas ni finner dessa roliga och intressanta! Ett quiz som passar extra pass till påsken.


Hitta fler quiz för skolor och andra på nukunskap. Ska du ha fest och vill ha lite roliga festgåtor? Då ska du kolla på våra gåtor här på sajten. Sveriges kanske största samling av gåtor och vi publicerar ofta nya gåtor, oavsett till vilket tillfälle. Ett bra tillfälle att skoja med gåtor är när man har fest.


Här kan man generera en frågesport, tipspromenad eller musikquiz.

Bygg ditt eget quiz genom att lägga till dina frågor i Mitt quiz. Inte frågor som alla andra har utan det ska vara lite annorlunda, typ vart sitter luktsinnet på världens minsta mygga och så. Inte för mycket snusk tack, eftersom det ska läsas av släkten Det får gärna vara motorrelaterat.


Ge mig tips på ROLIGA frågor i tipspromenad! Om jag däremot skall till Arjeplog hamnar det i. När du väl fått ihop era roliga frågor till möhippan och några pinsamma bilder så skapar du ditt quiz och mobilevent här med hjälp av Grapevines verktyg för att göra egna mobilevent till möhippan. Rolig text, postad för länge.


Läs mer om verktyget för Möhippa Quiz här. Kahoot gör det mycket enklare att skapa ett quiz och vem som helst kan göra rolig underhållning med hjälp av den här appen. Stämningen blir garanterat bra. Här är smarta frågor om. Ta dig Sverige runt på frågor - klurigt quiz.


Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också. Anmäl dig till en kurs i ämnet. Du kan i lugn och ro själv lära dig frågorna. Ett sådant här quiz funkar i de flesta sammanhang, på en after-work med kollegorna, på familjemiddagen eller festen med vännerna. Skrolla bara ner för att ta del av de olika frågesporterna, i nuläget finns följande frågesporter: stycken blandade frågor , stycken sportfrågor, stycken frågor om leksaker.


Frågesport för barn är vår sida med frågesporter.

Quiz : Tio frågor som sätter fart på julknölen. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Här hittar du mängder av roliga , svåra och kluriga gåtor. Varje gåta består av en fråga och ett svar.


Har du ett en eller flera roliga gåtor liggande där hemma, tveka då inte att skicka in den till oss så publicerar vi den här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg