torsdag 10 oktober 2019

Säng från sängfabriken

Välj bland sängar från Kinnabädden, Tempur och många fler. Lyxa till det med en dubbelsäng. Sleepo har ett stort utbud! På jakt efter en dubbelsäng? Fynda bland våra favoriter!


Gör årets bästa fyn köp online nu!

Sängar av hög kvalitet till låga priser på Trendrum. Vi är en modern sängtillverkare som värnar om den gamla svenska hantverkstraditionen. Vi tillverkar våra sängar utifrån perfektion i vår fabrik i västra Mälardalen och säljer dem direkt från fabriken, utan mellanhänder.


Sängen har en tidlös och klassisk design och kommer med en tjock bäddmadrass i kallskum och microfiber. Sängjätten erbjuder ett brett sortiment av sängar och sängtillbehör. Välkommen att handla online eller i våra butiker. Vår styrka är vårt pris!


Sängen är en kvalitetssäng som levereras med en fyllig, handquiltad gavel i en tidlös design.

Här arbetar cirka personer med att omsorgsfullt producera sängar efter dina önskemål och behov. Fabriken låg från början i Brunna, Kungsängen där vår första butik öppnade och på så vis föddes företagsnamnet KungSängen. Enköping i och med att företaget expanderade och behövde mer utrymme. Säljer min säng pga flytt.


Vill bli av med den direkt. Hämtar du den idag så går priset ner. Till och med min sambo som är väldigt kräsen med sängar. I butiken blev vi mottagna av två trevliga killar. Efter att ena killen, Erik Axelsson, presenterat produkten och dess egenskaper mycket ingående, provade vi några andra sängföretag.


Vi återvände dock efter timmar och köpte sängen Erik föreslog från början. Kundbemötande och pris gjorde att vi bestämde oss för Sängjättens säng. Leveranstiden skulle vara ett par veckor. När veckor gått och sängar kommit, ringde honoch då lovade de att sängarna skulle komma inom vecka. Hon ringde igen och fick beskedet att det var något med leverans eller fabriken och det skulle ta mellan 4-veckor innan sängarna skulle komma.


Sängen är tillverkad i Horsens av danska hantverkare, och är även designad i Danmark. Därmed får du en dansk säng , av dansk kvalitet, i danska förhållanden till ett pris som ligger lägre än vad många utländska sängar kostar – även de billiga kontinentalsängarna som importeras från fjärran Östern. Spara massor när du köper säng.

Nu har vi rea på ett stort antal sängar! Båda sängar har använts tre gånger. Köpte de till gästrummet. Jag måste tyvärr göra mig av med sängarna pga renovering. Du kan personliggöra din säng genom att köpa saker som speglar vem du är.


Allt från sänggavel, sängbord och sänglampor till sängkläder, täcken och kuddar kan göra stor skillnad och ge ditt sovrum en hemkänsla. Alla möbler behöver omsorg i viss mån och sängen är inget undantag. Sängfabriken is at Sängfabriken. Sängar som byggs för hand med råmaterial av högsta kvalitet och den senaste tekniken. Här skapar vi grunden till överlägsen komfort och god sömn.


Handtillverkade sängar för den bästa sängupplevelsen. Vi värnar den svenska hantverkstraditionen och tillverkar er nya säng från grunden för bästa kvalitet. Anledningen till de höga priserna är, enligt Bengt Wadling, att de flesta köper två och en halv säng i stället för en. Många sängar har först en rejäl bottenmadrass, sedan ytterligare en madrass och ovanpå det en bäddmadrass. Och bäddmadrassen blir bara tjockare och tjockare - från början var den bara till av hygieniska skäl.


Sortimentet består av soffor, sängar , matgrupper och soffbord mm. Tack vare låga omkostnader i egna lokaler och liten personalstyrka kan vi Erbjuda våra kunder jämförbart låga priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg