fredag 25 oktober 2019

Rolig presentation av sig själv

En bra dating profil bör inkludera information om dig själv och även något om vad det är du är ute efter. Det är bra om du vet vad du är ute efter, inte bara för dig själv utan även för att det är attraktivt att veta vad man vill ha. Du kan också fråga en bekant av det motsatta könet efter feed-back, de flesta uppskattar att du värderar deras åsikt och att du är beredd att öppna upp dig med något sådant för dem.


Att bara sitta med din presentation och dejtingprofil helt ensam är ett enkelt sätt att misslyckas med den då det är så svårt att få perspektiv på saker om sig själv. Känner du igen dig i några av våra dåliga exempel ovan?

Eller sitter du med skrivkramp, en tom profil och noll idéer? Att skriva en presentation av sig själv kan kännas svårt, men ta hjälp av tipsen här, och läs inlägget Så skriver du en bra profil för nätdejting. Det är allmänt känt att man lär sig bättre när man har kul och trivs. Om det syns på dig att du har kul smittar det av sig på deltagarna. Humor är alltså en av de viktigaste ingredienserna i en presentation.


Tycker du det är svårt att vara rolig ? Jag brukar använda mig av små enkla isbrytare som jag kallar de när jag håller. Ska du tala om sociala mediers positiva betydelse för storföretag idag?

Visualisera en stor byggnad med en massa grå arbetare som plötsligt får en massa -, facebook- och flickrsajter regnandes över sig , vilket gör att de blir alldeles till sig av glädje och ställer sig upp och börjar dansa. Roliga presentationer av sig själv. När man skriver en bra presentation av sig själv så är det bra att visa att man redan har ett liv för sig själv och inte är i desperat behov av att en ny partner som kommer och räddar en. Optimalt sett är man redan en lycklig person som bara vill träffa någon för att göra livet ännu bättre. En vanlig, men svår fråga som ofta ställs under en intervjun.


Man borde kunna svara på detta utan problem, men i intervjusammanhang kan det bli svårare. Nedan berättar vi hur du presenterar dig själv på ett övertygande sätt. Du ombeds ofta att ge en kort beskrivning av dig själv och din karriär.


Skapa avataren som en avbild av dig själv eller helt olik, det är upp till dig som skapare. Att du är presentationen , låt inte PowerPoint vara presentationen. I en muntlig presentation är starten grymt viktig – dels för att sätta ramen kring presentationen men också för att ge sig själv en bra start och känna flyt – flow.


Budskapet Ska vara kärnfullt. Gärna begränsat till ett budskap, en tes som du vill presentera. Själv har jag svårt att få ihop en klassisk presentation så min brukar vara lite konstig, men jag vet att den har fått en del att dra på smilbanden eller kliat sig i huvet! Så, någon mer som har en rolig och annorlunda sida? I längre version: När man ska göra en presentation finns det flera inre och yttre påverkansfaktorer som är bra att känna till och konstruktiva att förbereda sig inför.


Syfte och mål med presentationen.

Klargör för dig själv syfte och mål med presentationen innan förberedelsearbetet startar. Samt det som ska finnas kvar efteråt. Vi är många som varit på en anställningsintervju och inledningsvis fått frågan ”Berätta lite kort om dig själv ”, ”Berätta vem du är” eller liknande. TRR har listat några saker som kan hjälpa dig till en bra presentation av dig själv.


Att identifiera sig som mamma eller fru är för många väldigt enkelt och är oftast det första som kommer upp vid en presentation. Att se sig själv som positiv, driven affärskvinna, crossfittjej, naturmänniska eller liknande är biroller som kanske kommer som eftersläntrare eller helt enkelt glöms bort. Försöker starta igång en tråd likt en gammal.


Jag behöver själv hjälp med rätt många yrken bl. Tanken är att chefer ska få snabb hjälp att göra mötena roligare och effektivare. Ett problem för chefer är att de själva tycker att möten är tråkiga. Och om medarbetarna har inställningen ’åh nej, inte ännu ett möte som vi måste sitta av ’, så är det ännu svårare att känna entusiasm som chef, säger Erik Mattsson. Jag tog dock en liten låda, la i en namnskylt med mitt namn på, en sten, penna, liten ask som min dotter gjort som jag har gem i på jobbet, en liten glödlampa, en penna, bilder på barnen, m. Det blev en mycket trevlig presentation och det visade sig att jag berättade helt andra saker jag annars skulle ha gjort.


De ovan nämnda tipsen är användbara för en pitch eller liknande typ av presentation , men långsiktigt kan det vara värt att lära dig mer om programmet. Pernilla Wahlgren driver med sig själv. Vissa kändisar har inte tid att twittra utan lämpar över ansvaret på andra. Undrar vem som är södra Europas viktigaste man? Och om den personen är lika aktuell som Eric Rosén?


Sportjournalisten Niklas Jarelind har verkligen hittat rätt med sin beskrivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg