tisdag 8 oktober 2019

Restaurang meet göteborg meny

Ytterst prisvärd Asiatisk restaurang mitt i centrala Göteborg. Välkommen att boka bord! Letar du efter en bra restaurang? Boka bord med thefork.


Den kunniga personalen håller samma höga elegans när de på ett trevligt och personligt sätt, serverar väl utvalda styckdetaljer.

PPETTIDER: Öppet mån-lör 17. Den kunniga och hjälpsamma personalen serverar på ett trevligt och personligt sätt väl utvalda styckdetaljer. Här känner du dig snabbt välkommen och erbjuds specifika styckdetaljer som kombineras med egenvalda tillbehör.


På den omtalade och populära köttkrogen Meet står råvaran i centrum. Här erbjuds bland annat Wagyu och andra grillrätter, samt tillbehör såsom hemgjorda pommes, grillad majskolv och klassiska såser. Allt serverat i elegant, men avslappnad miljö.


Verksamhetsbeskrivningen för.

Meet Göteborg AB:Bolaget skall bedriva restaurang , bar och catering samt därmed förenlig verksamhet. Här serveras jordnära smaker i säsongens alla toner. På Bon är vi passionerade för mat och dryck, men kanske mest för vårt stora vinsortiment. Med smakrika naturviner.


Här kan du njuta av goda viner på glas i fransk bistromiljö. Vi älskar mat och vin. Det är vad som ligger våra hjärtan närmast och den känslan vi vill förmedla till våra gäster. Njut av en härlig middag eller kanske bara ett glas vin. I vår vinbar kan du avnjuta upp till olika viner i glas.


Mr P är en mötesplats för er som vill sitta ner och avnjuta en god måltid eller bara ta en drink tillsammans. En modern restaurang med smakinfluenser från hela världen. Här byts den traditionella måltiden ut mot ditt val av små och stora rätter, perfekt för alla kring bordet att dela. Vår tydliga säsongsanpassning leder till att menyerna omarbetas var 4:e – 6:e vecka. Vi anser att du som gäst skall ges en meny med hög upplevelsenivå.


Detta ställer höga krav på köksarbetet och kreativiteten och det ser vi som en stor och spännande utmaning. Såväl utpräglade köttkrogar som ställen med fokus på grillrätter i allmänhet.

Här guidar vi till de bästa när suget efter en saftig köttbit blir som störst. Buenos Aires är en argentinsk restaurang på Berzeliigatan i Göteborg. Ett nytt matkoncept kombineras i form av några av Argentinas bästa kockar och mattalanger tillsammans med råvaror som håller högsta.


Maten är gjord av svenska råvaror och inspirerad av den amerikanska matkulturen. På menyn finns bland annat fyra olika sorters hamburgare och milkshakes. Restaurangen beskriver sin meny som enkel men inte tråkig.


The Barn maler själva köttet till hamburgarna och arbetar bara med kött från närliggande gårdar. På kvällen serveras allt från den enkla pastan till de riktigt stora menyerna , 3-5-och 9-rätters menyer. Alltsammans skrivet på vår stora svarta tavla i vår rustika matsal.


Vi arbetar med “levande” meny. Menyerna varierar från dag till dag allteftersom råvarorna varierar. Vi byter alltså meny i stort sett varje dag. Självklart kan alla menyer att fås vegetariska eller baserade på fisk och skaldjur. Samspelet mellan mat och dryck är lika viktigt för oss som rätterna i sig.


Vi vågar därför påstå att dryckesmenyn, kommer att tillföra en extra dimension till ditt besök hos oss. Dessutom är vi lite extra stolta över vår vinkällare som är full med stökiga och ouppfostrade viner. Vid boulebanorna ligger en stor uteservering med en utomhusbar. Vi har boulebanor i vår lummiga park.


Pivo är lika mysig sommar som vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg