fredag 9 augusti 2019

Takbox thule

Takbox Erbjudandet gäller December ut! Stort utbud av Thule hos Addnature. Professionell reparation av alla plåt-, lack- och krockskador!


Våra proffsiga billackerare garanterar ett lyckat slutresultat. Med en takbox från Thule kan du få ut ännu mer av din bil och dina resor. Det extra utrymmet i våra världsledande takboxar innebär att du enkelt kan ta med dig allt du behöver på resan. Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser.


Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer som vuxit ur sina bilar med kvalitetstakboxar och takräcken. Vi säljer produkter från Thule , Packline, Calix samt Yakima och kan ödmjukt skryta med en enorm kunskapsbank.


Thule Force XT - Mångsidig takmonterad lastbox för daglig användning. Snygg och rymlig takbox med smarta funktioner och användarvänlig design. Thule Touring - Stilren men funktionell och lättanvänd takbox för alla dina behov.


Thule Ranger är en takbox som bygger på en ny, utrymmesbesparande idé. En idé som tar hänsyn till den platsbrist många har hemma, utan att ge avkall på kraven för en optimalt fungerande takbox. Du känner igen den kvalitet som kännetecknar.


Takbox thule

Billiga bildelar online. Bara nya reservdelar till lågpris. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Sen har vi en hapro takbox med massiva 6liter samt mycket mer.


Vilken takbox ska man ha? Där är Packline i framkant med sin teknik. Thule erbjuder produkter för aktiva människor som vill kunna packa med sig sina saker på ett enkelt och smidigt sätt, som i exempelvis en takbox. Vi har produkter i olika prisklasser för att alla ska kunna ha råd till god kvalitet och smidiga lösningar.


Thule Dynamic är en slimmad och tuff takbox för den större bilar och SUV:ar. Thule Pacific tålig, enkle och mycket prisvärd takbox med lägre luftmotstånd och snabbfästen. Produktbeskrivning Skidhållarsats för takbox. Monteras enkelt i takboxen och håller skidorna stadigt fixerade.


Håller skidorna på plats i din takbox från Thule. Kan användas för att dela upp utrymmet. Passar Thules takboxar i XXL-storlek. Dual Side - 4Liter. Gäller endast för avhämtning i vår butik Komplett med: - Snabbfästen - Dubbelsidig öppning - st.


Takbox thule

Takräckessystem krävs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg