onsdag 21 augusti 2019

Naxos grekland

Boka ditt Hotell i Naxos online. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Naxos landskap är mycket varierande med höga berg med små byar och djupa gröna dalar. Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell.

Naxos i Grekland Naxos ligger i det Egeiska havet och är den största och grönaste ön i ögruppen Cycladerna. Naxos går det att hitta både höga berg och djupa dalar och inlandet är grönskande och blommar av citrusträd och olivträd. Res till Naxos och upplev Kykladernas största ö! Naxos spännande landskap varierar från höga till små berg och djupa, gröna dalar. Här väntar både antika tempel, långgrunda stränder och en välkomnande befolkning. Välj mellan badparadis som Agia Anna eller livliga Naxos stad och ett stort utbud av roliga utflykter.


Jämför och boka charterresor till Naxos, Grekland. Här på Naxos finns höga berg, vackra ruiner, perfekta sandstränder och turkosblått hav.

Det är inte så konstigt att det här är ett av svenskarnas favoritresmål. Naxos ligger ungefär i mitten av den grekiska övärlden, bara två timmar med snabbfärja från Pireus. Naxos är känd för sina underbara stränder som passar alla åldrar. Du hittar milslånga gyllengula stränder, undangömda badvikar och här finns även gott om nudistränder.


Till Naxos kommer många kite- och windsurfare på somrarna eftersom vindarna här är utmärkta. Naxos är en ö som är mindre beroende av turism än många andra grekiska öar. Det gör Naxos stad till en levande plats året runt.


Här är restauranger, caféer och butiker öppna även under vinterhalvåret. Naxos är perfekt för en avkopplande semester , det nakenbad Plaka beach , men gärna med ett besök på en annan strand på den vackra ön. Du kommer dock att behöva behålla din badkläder. Den grekiska ön Naxos i Egeiska havet är 4km, den största ön i ögruppen Kykladerna. Här hittar du världens största utbud av klassisk musik, jazz, underhållning, gospel, blues och mycket mer, bl.


Nudism i Grekland Nudism is forbidden är det ibland skyltat på stränderna i Grekland , och det är faktiskt förbjudet att vara naken på grekiska stränder. Men det är sällan någon bryr sig. Ju mindre ön är desto mer accepterat är det att bada och sola näck. Naxos (grekiska Νάξος) är den största ön bland Kykladerna i Egeiska havet i Grekland med en yta på 3km².


Lesser Cycladess bildar kommunen Dimos Naxos and Lesser Cyclades.

Området är ett av de bättre i Naxos. Läs riktiga recensioner - boka nu! Mysig strand med bra restauranger. Vi hyrde bil hela veckan vilket vi skulle rekommendera.


Då kan man enkelt ta sig mellan många spännande stränder och åka in till Naxos stad på kvällarna. Vi förlängde vår stopp på Naxos och valde bort några andra öar - allt fanns ju här! Naxos som är Kykladernas största ö och har utmärkt läge i det Egeiska havet. Landskapet är mycket varierande och här finns både höga berg, djupa gröna dalar.


Naxos hade starka förbindelser med Santorini och Halkida, och tillsammans grundade de kolonin Naxos på Sicilien år 7fKr. Kr hotades Naxos av perserna, men lyckades hålla stånd. Grekland står för närvarande inför en ekonomisk kris och har blivit den snabbast sjunkande ekonomin i världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg