fredag 9 augusti 2019

Psykolog i göteborg

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Du behöver bara ditt BankID och internet. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Erfarna leg psykologer med bred kompetens (KBT, ACT, PDT, ISTDP) till rimliga priser, i centrala Göteborg.


Mitt namn är Mikael och jag är en psykolog i Göteborg med många års erfarenhet. Hos oss möter du engagerade psykologer som sätter höga krav på kunskap och professionalitet. Våra behandlingar utgår alltid från varje individs unika behov och vi arbetar i enlighet med evidensbaserad praktik.

När jag för några år sedan drabbades av psykisk utmattning gick jag i samtal hos Anders Olsson. De 7föreningsanslutna psykologer som verkar på västkusten i och kring Göteborg arbetar bland annat inom företagshälsovår habilitering, primärvår psykiatri och somatisk vård. Många psykologer driver privata mottagningar i Göteborg och det finns även ett flertal psykologer som du kan träffa digitalt i Göteborg. Vi erbjuder kortare och längre psykoterapier, parsamtal, enstaka rådgivande samtal samt handledning.


Vår mottagning ligger i Pellerins margarinfabrik, nära Redbergsplatsen i Göteborg. Välkommen att kontakta oss för frågor eller för att boka tid för samtal. Här arbetar flera mycket erfarna psykologer och psykoterapeuter. Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta efter en nål i en höstack, vilket inte är så konstigt. Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi, ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi.


Legitimerad psykolog i Göteborg och legitimerad psykoterapeut. Jag är lätt att nås dagligen och boka tid hos. Min ambition är att ha hög tillgänglighet med. Psykoterapi och konsultation. Legitimerade psykologer med lång erfarenhet av KBT, parterapi och neuropsykiatrisk utredning i centrala Göteborg.


Aktivt problemlösande fokus. Mottagning på Kungsgatan i Göteborg. Vi är sammanlagt sju psykologer på mottagningen. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter.

Som psykolog kommer du att arbeta i team Psykisk hälsa som består av två psykologer , läkare, rehabläkare och rehab-koordinator. Vi ser fram emot din ansökan! På Kungsgatan i centrala Göteborg – ett stenkast från Domkyrkan – ligger vår psykologmottagning.


Hit kan du söka dig om du vill tala med en psykolog. Inom hälso- och sjukvården är psykologens huvuduppgift att utreda och behandla psykisk ohälsa samt handleda andra yrkesgrupper. En tredjedel av psykologerna arbetar idag inom skolan eller inom arbetslivets psykologi.


I skolan arbetar man med såväl förebyggande insatser som utredningar och åtgärder av olika slag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg