onsdag 14 augusti 2019

Lifesum logga in

Sorry, this site requires that you have a modern browser with JavaScript enabled. Gör som tusentals andra och påbörja resan mot ett hälsosammare och lyckligare jag idag! Du kan enkelt importera träningsdata, antal steg samt vikt- och kroppsmått direkt till Lifesum. Healthy living, simplified.


Lifesum logga in

Lifesum helps you keep track of your food and activity so that. Intresserad av ämnet Lifesum ? Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om Lifesum från Dagens industris redaktion. Vi hämtar informationen.


Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Jag kommer inte in på mitt konto! Det försvann vid tolvtiden idag, precis när jag satt och plockade in lunchen.


Före detta Shapeup Club har bytt namn till det något mindre tungvrickande Lifesum. Grundstommen är densamma som Myfitnesspal, men med ett betydligt snyggare gränssnitt och större fokus på såväl kostplaner som det sociala. Du kan skanna in streckkoder eller lägga till mat, enskilda ingredienser eller skapa egna maträtter efter behov. Fem populära hälso- och träningsappar har stora brister i hur de hanterar användarnas data, enligt norska konsumentorganisationen Forbrukerrådet. Apparna Endomondo, Runkeeper, Strava, Lifesum och Myfitnesspal får alla kritik.


Prova vårt NYA unika program mittWW som gör din viktminskning enklare, dessutom anpassat för just din livsstil. Jag är med i matdagboken och jag tycker gemenskapen och stämningen där är överlägset bättre än viktklubb och andra sidor. Lifesum har en lite bättre app men man tröttnar ändå på att skriva in där, dessutom har dem bara amerikanska livsmedel. Jag hade valt matdagboken eftersom du får alla recept och allt annat kul där med.


Om du inte ser Prenumerationer i appen Inställningar kan du trycka påoch App Store i stället. Tryck på ditt Apple-ID (som brukar vara din e-postadress) och sedan på Visa Apple-ID. Logga in, rulla ned till Prenumerationer och tryck sedan på Prenumerationer. Och DÄR har vi orsaken till varför jag inte gillar Lifesum. Du kan inte leva på 8kcal om dagen i veckor och indilla dig att du kommer stå kvar där resten av livet.


Till och med om du äter det VARJE DAG. Vilket du borde göra, med eller utan 5:2. I första hand är Myfitnesspal ett verktyg för att logga din kost.


Utöver att gränssnittet känns ganska föråldrat och något rörigt är det också den biten som verkligen lyser här. Antingen läser du av den aktuella matens streckkod eller så letar du rätt på den i den väldigt omfattande matdatabasen. Hälsoappen Lifesum har tagit in 1Mkr i finansiering sedan starten, enligt nordictechlist.


Pengarna kommer dels från existerande ägare Bauer Media och Sparklabs samt från riskkapitalbolagen Nokia Growth Partner och Draper Esprit. Det känns bra att få med både Nokia Growth Partners och Draper Esprit. Få återbäring på alla dina onlineköp via Refunder. Smart, enkelt och gratis!


Lifesum logga in

Produkter från alla stora varumärken och butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg