tisdag 20 augusti 2019

Naxos resmål

Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Koppla av på semestern.


Njut av mat och dryck.

Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Boka din resa med Apollo idag! Rekommenderat För Smarta Resenärer. Vi kan hjälpa dig att hitta hotell! Här väntar både antika tempel, långgrunda stränder och en välkomnande befolkning.


Då härskade venetianarna på ön och lät bygga det imponerande citadellet som fortfarande tronar på stadskullens topp, omgivet av den gamla borgen Kastro. Ta dig upp från hamnen upp i de smala gränderna. Inne på de små innegårdarna hittar du flera mysiga restauranger som är klart mycket bättre och genuinare än de nere i hamnen.

Naxos stad varit öns naturliga centrum. Varför inte någon av grannöarna Ios, Paros eller Amorgos? Kanske var det mötet på hamnpromenaden första dagen med Micke som tagit bilderna i det här reportaget.


Han hade redan gått igenom processen som jag nyss beskrev och bestämt sig för Naxos. Det är ett barnvänligt resmål , och urvalet av restauranger, kaféer och butiker är stort. Det är inte så konstigt att det här är ett av svenskarnas favoritresmål.


På Santorini väntar busstransfer direkt till flygplatsen eller ett café bredvid flygplatsen beroende på vilket flyg man ska me busstransfern tar ca minuter. På huvudgatan Corso Umberto flanerar man fram och tillbaka, och här finns ett stort utbud av kaféer, restauranger med pizza bakad i vedeldade ugnar och butiker. Lockar Medelhavet är det linbanan ner till stränderna som gäller. Här finns de bästa resguiderna, smartaste restipsen och inspirationen för din drömresa.


Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål , vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Två stränder ligger i anslutning till badortens centrum. Fler resmål Här har vi samlat tips på fler öar i Greklands härliga skärgård och så ett bonustips som ligger i Kroatien. Naxosstranden är den mest publika och tenderar att bli full under högsäsong. Här gör man som man alltid har gjort.


Här är nya resmål i Europa att upptäcka asap Från soldränkta stränder i Provence till spännande arkitektur i skotska Dundee.

Lonely Planet har listat de tio bästa destinationerna att besöka i Europa i år – och de är alla något mer udda platser som inte tidigare lockat de stora turistmassorna. Här hittar man också vackra sandstränder med klart vatten. Följ med Apollo till Naxos. En lång strand som består av sanddyner och passar bra för de som vill ha lite lugn och ro under sin semester och inte behöva trängas på stranden. Vid solnedgången är utsikten över ön och havet hänförande.


Den är även symbol för ön. Här får du en året runt överblick över väder och klimat för Giardini Naxos. Det hjälper dig att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Giardini Naxos. Se temperatur, medeltemperatur, vattentemperatur, regndagar per månad och antal soltimmar per dag för Giardini Naxos. Res med Ving och upptäck världen!


Res till exotiska resmål på en långresa, inspirerande storstäder för en weekend och härliga semesterorter med bra hotell för alla smaker. Det finns alltid något nytt att upptäcka, oavsett om du vill till resmål långt bort, eller vill upptäcka något lite närmre. Men inte heller den är i klass med öns bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg