torsdag 15 augusti 2019

Posten spåra paket utan kollinummer

Inga avgifter och fria uttag. Signera direkt med e-legitimation. Låt pengarna växa hos oss. Pröva våra användarvänliga designverktyg eller välj en av våra tusentals mallar.


Europosters onlinebutik med poster. Söker du efter din försändelse eller vill spåra ditt gods?

Du kan även följa dina brev och paket. Det känns inte allt för roligt då det var kort på mina barn. Tjänsten kan också användas till egna mobila lösningar. För att se var Posten har ditt paket någonstans måste du ha ett kollinummer.


Detta är ett nummer som Webbhallen får av Posten när de bokar en hämtning av paketet. Dock kräver detta att Webbhallen skickar det med så kallat Rekommenderat Brev, vilket innebär att paketet får ett ID och går att spåra. Vad du än vill skicka, så har vi.


Din försändelse är skickad som ett brev. Brev går inte att spåra med hjälp av sms-nummer och aviseringskod.

Du väljer själv om du vill att paketet aviseras som vanlig post eller via den modernare varianten: sms. Hejsan, jag undrar hur man spårar sitt paket utan kolli-nummer ? Har mailat deras kundsupport men. Sändningsnummer har skickas till din mail. Spåra ditt paket från Posten här.


Men har du ditt pakets kollinummer och din legitimation med dig behöver du varken vänta på att få en pappersavi eller sms-avi för att hämta ut ditt paket eller riskera att något ska bli fel. Då kan du inte spåra det å du kan inte få någon ersättning för det. Det betyder att du kan använda oss om du önskar att skicka ditt paket genom Schenker, DHL, Posten eller andra logistiktjänster. Vi hjälper dig med hela processen och du kan spåra ditt paket via vår hemsida, chatt, mail eller genom att ringa oss.


Oavsett hur du väljer att spåra ditt paket - vill vi väldigt gärna hjälpa dig med. Normalt sett när jag köper utomlands så tar det aldrig mer än arbetsdagar att få korten. Här kan du enkelt hålla kolla på dina paket oavsett om du använt dig av oss på DHL, eller någon annan leverantör. Istället för att spåra paketen manuellt på transportörernas olika spårningssidor, samlas och spåras de alltså automatiskt direkt i en och samma app. När jag bestälde från bikediscount så kunde jag spåra det på tyska DHL till Hamburg men inte längre.


Testade sen posten , svenska DHL mm utan resultat. Sen upptäckte jag postens sida spåra försändelser från utlandet och då dök det upp i Malmö men med ett nytt kollinummer. Har beställt en dator, spårar jag den via posten. Men jag har ingen avi, jag vill helst ha datorn så jag kan spela lite på Lördag kväll och på söndag, men avin kommer ju på Måndag eller Tisdag med posten.


Bring hjelper bedrifter med alt innen logistikk for pakker, gods og post , med fokus på effektiv transport og kundekommunikasjon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg