torsdag 22 augusti 2019

Sri lanka bästa stränder

About Sri Lanka Search Now! Over Million Visitors. Try Helpwire and Save Time. Everything A Sri Lanka Right Now on Direct Hit.


Stränder i Sri Lanka : Se omdömen och bilder för stränder i Sri Lanka , Asien på TripAdvisor. Här trivs backpackers, smekmånadspar, familjer och seniorer.

Negombo, Bentota och Beruwela närmare Colombo har stora charterhotell. Utflykter som blir ett minne för livet. Sri Lanka har också fina kulturarv, ofta klassade som världsarv av Unesco. Behöver jag som turist visum till Sri Lanka ? När ska jag boka flyg till Sri Lanka i vinter?


Går det direktflyg till Sri Lanka ? Hur ansöker jag om visum till Sri Lanka online? Hur är internet på Sri Lanka ?

Turismen har bara börjat sin utveckling, så stränderna är fortfarande till stor del vilda och orörda. Här har man chansen att komma närmare det ursprungliga Sri Lanka och bonda lite med lokalbefolkningen längs stränderna. Bästa tiden för östkusten är april-maj till september-oktober någon gång.


Den perfekta stranden för. Priserna var låga, så man hade råd att lyxa till det på alla fronter utan att för den delen känna att man utnyttjade lokalbefolkningen. Sri Lankas östkust är i mångt och mycket ännu oupptäckt av turister. Man kände sig väldigt säker var man än befann sig, och personligen tycker jag att Sri Lanka är det bästa resmålet av det här slaget (exotiskt, varmt klimat, strandhäng och surf) jag varit på.


Sevärdheter i Sri Lanka : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Sri Lanka , Asien på TripAdvisor. Sen så är det som du skriver att Sri Lanka inte är som Thailand. Men härligt på ett annat sätt. Att bo på små homestays har sin charm!


Hoppas ni får en trevlig resa! Om du vill åka ut på jakt efter de bästa stränderna i landet så kan du hyra bil, ett billigt och tryggt transportmedel då bilhyran ofta inkluderar en chaufför. Om du gillar snorkling ska du åka till Hikkaduwa Beach som ligger mil söder om Colombo.


Vi förhandlar så att du slipper. Try the Second Best Search Engine. Se hajar, sköldpaddor och andra marina djur.

Unawatuna stad - Sri Lanka - Sri - Lanka. Själva Koggala är ett stillsamt ställe, mest känt för den vackra stranden , som är betydligt lugnare än många andra på Sri Lanka , eftersom det helt enkelt inte finns särskilt många hotell här. Sri Lanka -resa är specialiserad på att skräddarsy resor, allt från privata rundturer med egen bil och chaufför, bröllop, släktevenemang, vandringar i bergen, fjäril- eller fågelsexpeditioner, dyk-, surf- eller golfdagar, tuk-tuk-tävlingar runt landet, kick-offer eller andra stora företags events, helt enligt våra kunders önskemål. Jag har utlovat en sammanfattning om vår resa till Sri Lanka och här kommer nu mina bästa tips från denna fantastiska ö. Vi reste precis vid årsskiftet och firade nyår med storögda barn och mängder av ryssar på en strand utanför hotellet vi först hamnade på.


Hans Fahlén ger sina fem bästa tips inför resan till Sri Lanka i Reseguiden. Här är programledarens fem bästa tips till ön, med allt från stränder till mat och historiska sevärdheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg