fredag 9 augusti 2019

Stockholms centrum för ätstörningar föreläsning

Stockholms centrum för ätstörningar föreläsning

Den december bjuder vi in till en dag med föreläsningar och workshops som riktar sig till dig som arbetar inom sjukvården, kommunen, skolan eller studerar. Se datum för för varje föreläsning här under eller i informationsfoldern. Ingen föranmälan krävs och det är helt kostnadsfritt att komma på föreläsningarna. Granskarna riktar kritik mot SCÄ. Nu har ledningen vid SCÄ till den september på sig att ta del av och lämna synpunkter på granskningen.


Stockholms centrum för ätstörningar föreläsning

Stockholms Centrum för Ätstörningar har verksamhet på Wollmar Yxkullsgatan 27B vid Södra Station, Stockholm. Du ansvarar själv för information som du lägger ut med din profil som avsändare. Ny internetbehandling för bulimi och hetsätningsstörning. Behandlingen har namnet Nära och riktar sig till vuxna patienter med bulimia nervosa, hetsätningsstörning och relaterade diagnoser. Vi riktar oss främst till dig som arbetar inom sjukvården, kommunen, skolan eller studerar.


Syftet med Öppet Hus är att informera om vår verksamhet men också för att sprida kunskap om ätstörningar. Inspiration för heldygnsvården. Närmre 5personer som arbetar i den psykiatriska heldygnsvården träffades på Folkets hus för att möta kollegor och inspireras tillsammans. Kunskapscentrum för ätstörningar sprider information om bland annat anorexi och bulimi till patiente. För dig som arbetar med barn och.


Du kan komma till oss på remiss eller söka själv genom att göra en egenanmälan via vår hemsida, vänligen se länk ovan. Vi arbetar för att öka kunskapen om ätstörningar och att förbättra vården för patienterna. För att öka kunskapen om ätstörningar bjöd vi in till en eftermiddag med föreläsningar om bakomliggande faktorer, behandling, syskonperspektiv samt ätstörningar inom idrotten.


Hon har också skrivit en uppsats om sexualitet och ätstörningar , i samband med en utbildning hon går. Stockholms centrum för ätstörningar är en specialistklinik för ätstörningsbehandling och en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) Det här är den officiella Facbooksidan för Stockholms centrum för ätstörningar. Eleonor berättar att hon har saknat det. Mottagningen för barn och ungdomar bedriver öppenvårdsbehandling för barn och ungdomar upp till år. Det visar en ny utomstående granskning, skriver Svenska Dagbladet.


Avtalet omfattar specialiserad ätstörningsvård för befolkningen i hela Stockholms län. Hälso- och sjukvårdsnämnden beslutar. De barn och ungdomar, upp till år, som på något sätt är inskrivna på SCÄ, erbjuds skola. Freedomfest Stockholm - föreläsningar.


Läs om hälsa och sjukdomar och var du kan hitta vård. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden. Vårdguiden är en tjänst från Sveriges regioner. Vi finns alltid med dig när du vill må bättre.


Stockholm Public Health Lectures är en serie populärvetenskapliga föreläsningar som hålls av ledande experter inom folkhälsa. Föreläsningarna är gratis och öppna för allmänheten. Arrangörer är Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin (CES) vid Region Stockholm och Institutionen för folkhälsovetenskap vid Karolinska Institutet. Om kärlek och våra hjärnor En öppen föreläsning om hur kärleken påverkar våra hjärnor, med Håkan Fischer, professor i humanbiologisk psykologi.


Mer information kommer inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg