onsdag 14 augusti 2019

Tyngdlyftning örebro

Kraftsportklubb passar både dig som privatperson och som företagskund. Vi arbetar aktivt för ett drog- och dopingfritt samhälle, och stöttar det lokala närings- och idrottslivet. Tillsammans är vi ÖKK.


Nu är det dags att anmäla sig till Förbundets serieverksamhet. Anmälan snarast till STF:s kansli.

Inom svensk tyngdlyftning arrangeras årligen SM-tävlingar och DM-tävlingar för de olika ålderskategorierna senior, junior, ungdom och veteran. Mästerskapen gäller för både damer och herrar. Under rubriken SM-tävlingar finner ni de för året aktuella SM-tävlingar med inbjudan och tävlingsresultat. Lars Hedlun välkänd kraftsportare från Örebro , avled lördagen den juni efter en längre tids sjukdom.


Svenska Tyngdlyftningsförbundet noterar svenska rekord för de flesta kategorier. Några kategorier är för närvarande undantagna. Det gäller Uför damer och. Postadress: Örebro KK - Tyngdlyftning Eyragatan 1.

ATLETIC CITY ÖREBRO …är Örebros enda riktiga sportgym med inriktning för dig som vill prestera! Här hittar du sprintbana av konstgräs, st podier, SKILL MILLs, Keiser maskiner, Eleiko-Stänger, Prowlers, Kettlebells, Assault Bikes, Hoist-maskiner, 3st Trappmaskiner, Hantlar upp til 65kg och mycket, mycket mer! Hos oss är det ok att ta i så stängerna kroknar!


Men vi är också en klubb där det är ok att var nybörjare. IFK Örebro , Örebro GoAK och Sveaklubben hade tyngdlyftningsverksamhet på sina program. Under de första årtiondena hade verksamheten karaktären av cirkusuppvisning. Starka karlar utförde diverse kraftprov i bästa cirkusstil.


AK med verksamhetsinriktning på boxning, brottning och tyngdlyftning. Det innebär ett bättre skydd för de personuppgifter som ÖKK hanterar. Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Örebro län. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott. City¿s Tyngdlyftnings Klubb - företagsinformation med organisationsnummer, m. Tyngdlyftning - individuell träning, träning, styrkelyft, friskvår idrottsförbun mastercar tyngdlyftning , rehabiliteringsträning, idrottsorganisationer.


Specialister inom styrkelyft och tyngdlyftning. KKs lokaler ligger i Idrottshuset, centralt belägna bredvid Behrn arena, och erbjuder Örebros bredaste utbud av träningsredskap, allt från fria vikter till de bästa Nordic Gym maskinerna. Frisbee allround (discgolf) och tyngdlyftning var först ut att kora sina svenska mästare.


STKs elitserielag (herrar) kommer att möta Örebro KK och Karlstad AK.

För Örebro län blev det medaljfest. Här är samtliga medaljörer. Tyngdlyftning , kg ryck: Michaela Modig. SM-veckan i Helsingborg är avslutad. Christofer är lika slipad på hjälpa den mest dedikerade soffpotatis till ett bättre liv som att spetsa elitsatsarens tävlingsform.


Allt efter en genomtänkt lugn metodik. Utrustningen kommer mestadels från Eleiko, ett Halmstadbaserat företag som under år har varit världsledande inom utrustning för träning och tävling i tyngdlyftning. Bli inte förvånad när du ser att världsrekord slås med samma utrustning som du själv använder i Styrkerummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg