torsdag 28 mars 2019

Vad ska man skriva till en kille på facebook

Jag skriver inte med folk som jag inte har något vettigt att skriva om till. Jag träffade min man på internet, jag var intresserad av honom eftersom jag hade stött på honom på det forumet år tidigare. Så, vad är det egentligen som fungerar när man hör av sig till tjejer på dejtingsajter?


Okcupi för att undersöka vad man ska undvika och vad man ska skriva för att få svar och i sin tur fler dejter. Men vi flirtade ju aldrig. Här kommer sammanfattningen av deras resultat som enkla.

Man får vad man förtjänar, så ansträng dig mer. Det du egentligen vill ha sagt är kanske ”Hej, du verkar intressant och jag vill gärna veta mer om dig. Det bästa är sen om på slutet av dagen är han som skrivit det sista. Ge en pik, något som gör att han kommer höra av sig dagen efter. Eller frågar du något, asså en filosofisk fråga, och när han frågar vad du tycker så skriver du bara att du får fundera på den till imorgon för nu måste du sova.


Testa här och se tipsen på vad du borde skriva i din tinderprofil. Få fler matchningar med personer som är ute efter samma sak som dig. Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.

Det värsta som finns är en profilbild som är gammal eller där killen har solglasögon på sig, man ser ju inte ögonen då. Profilbilden är ju det första man ser och. Om en skitsnygg tjej med en superintressant profil skrev Hej till dig. Skulle du störa dig på hennes hej då?


Jag tror att man stör sig på när de ointressanta skriver hej. DÅ vill man ha en ursäkt för att inte svara och DÅ stör man sig på att det minsann är så fantasilöst att inleda med en hälsning. Välkommen till åldern när du uppskattar de goda sakerna i livet.


En bra behå, god tarmaktivitet, en bra hemmorojdkräm och en rejäl drink. Grattis på födelsedagen! Du har nått åldern när det enda du kan ta ut på kvällen är dina tänder! Vad du än ska fråga så är meningar som börjar med de orden BANNADE då vi då vet att du gått omkring och tänkt på vår kompis.


Det låter extremt men det är jobbigt om man är kär. Hur går det med träningen? Ni killar kan fråga varandra detta i farten och snacka om hur många chins ni kan göra och så vidare. Det är så att jag har chattat med en kille som går i min skolan. Han är år äldre än mig och vi har aldrig prata IRL.


Jag tycker att han verkar trevlig och skulle vilja fråga honom om han ville hitta på nåt nån dag. Sök rätt på inställningen Vem kan se vad andra skriver på din tidslinje?

Klicka på Tidslinje och taggning i den vänstra kolumnen. Redigera längst till höger. Välj en målgrupp i listmenyn. Ja misstänker att mitt facebook konto har blivit hackat, vad ska jag göra? Om du misstänker att ditt konto blivit hackat kan du läsa mer om det på facebook.


Tyvärr finns informationen bara på engelska. Här kan du även göra en anmälan till facebook. Allt du skriver eller gillar på en offentliga sida ( till exempel ett företags) kan ses av vem som helst och kan dyka upp i vänners nyhetsflöden. Här finns så vitt vi vet inget knep liknande det för öppna grupper, utan det enda sättet att undvika att vänner får nys om vad du har gjort är att inte göra det. Okej, så du har fått numret av en söt tjej eller så har du lagt till henne på facebook och nu undrar du vad du ska skriva.


Eller så vill du hålla kontakten med din senaste dejt fram tills att ni ska ses nästa gång, men känner dig lite lost i hela grejen med att sms-flirta. Därför fungerar det: En flyktig liten blink visar att du är en självsäker kvinna som vet vad du vill ha – honom. Du har förmodligen redan räddat hans kväll, och natten är ännu ung! När ni har pratat och haft kul en stund och du känner att allt stämmer, avsluta samtalet och mingla vidare. Det kan ju vara så att jag bara inbillar mig att han tittar på mig för att det är vad jag vill.


Jag har lagt till honom på facebook , men inget mer. Ska jag skriva till honom eller är det bara konstigt? Idag ska man skriva om olika misshandel!


Jag är vän med en på min riktiga facebook ! Det är en kille som blev misshandlad av sin dåvarande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg