fredag 9 augusti 2019

Liber online glosmaskin

Liber online glosmaskin

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Sprakande språkglädje! Good Stuff Gold är vårt mest. Sidan kunde inte hittas. Felet kan bero på att.


Kunskap som gör skillnad. I samarbete med forskare och författare erbjuder vi läromedel, kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Målgruppen är elever i gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Lieber Deutsch är ett läromedel i tyska för steg 1-5.


Die Jahrhundert-revue. Glosmaskinen - Der Sprung. Du kan också göra egna gloslistor med just de glosor som är aktuella för dig och länka till dem från rätt ställe i Onlineboken. Jag ska nu gå in på sidan och kolla om något har ändrats. Tycker du som jag att det var enkelt att använda?


I huvudsak beror det nog på att jag inte var medveten om dess existens innan jag började skriva här på Pointblog, svårt att nyttja något man inte är bekant med :-). Ja så får det bli denna liber glosmaskin -inspirationsrubriken och för vilken gång i ordningen som jag nyttjar den det har jag ingen som helst koll på. Det enda jag vet med säkerhet det är att jag börjar bli rejält less på den med. Tyvärr så är väl risken den att jag istället för att få bort den istället får en till att komma med på listan.


Detta är mitt sista inlägg och jag ska försöka att bara skriva om det jag ska skriva om nu. Säg till mig om jag skriver om något annat. Här kan du enkelt öva dig på glosor i sex språk. Logga in på din sfi-lärplattform.


Liber online glosmaskin

Kurs A- BC, C Läsa, Skriva, Höra, Tala, Uttal, Grammatik och Genretexter. Vanliga frågor och svar på Libers digitala läromedel. Visuell hjälp att komma igång med Libers digitala läromedel. Tips och instruktioner för att komma igång med och använda Libers digitala läromedel.


Lärar-cd-skivorna innehåller bl. Elevwebben kompletterar seriens läs- och hörförståelsefrågor, har ett upplägg som fokuserar mer på färdigheter än kapitelkunskap och projekt om engelskspråkiga länder bland annat. På alla Libers Pluswebbar kan både lärare och elever se vilket arbete som är utfört och hur det har gått. Som lärare hittar du elevernas länk genom att klicka på Stjärnsvenskabiblioteket under fliken Mina grupper när du är inloggad i online. Skickas inom 2-vardagar.


Med Mais oui Online och kan man möta elevernas olika lärstilar, variera undervisningen och förenkla arbetet med individualisering. Alla elever kan arbeta på det sätt som fungerar bäst för dem. Dessutom finns självtest där eleven kan testa ett urval av ord och grammatik från bokens olika kapitel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg