måndag 12 augusti 2019

Lararforbundet

Lararforbundet

Erbjudande för dig som är medlem i ett TCO-förbund. Ska du köpa eller sälja bostad? Få svar på frågorna kring bolån. Vad kan vi hjälpa dig med idag? Tre första månaderna gratis!


Lärarförbundet är den enda organisation som samlar kraften från hela lärarprofessionen. Vi vet att det är tillsammans som vi får. This website uses cookies that are necessary to deliver an enjoyable experience and ensure its correct functionality and cannot be turned off.


Allt innehåll är tillgängligt utan inloggning, men om du är administratör behöver du logga in. Vi är störst för att vi vet att det är tillsammans som vi får bäst. En majoritet i riksdagen vill införa skriftliga ordningsomdömen i skolan. Det kommer inte att öka studieron, bara dokumentationskraven.


Lararforbundet

Låt lärare vara lärare. Saknar du som är lärare dialog eller nätverk för att diskutera yrkesfrågor, som till exempel din undervisning, IT i skolan, föräldrakontakter. Välkommen till ett starkt och engagerande lärarförbund med ett gediget innehåll. För att värna lärarprofessionens ställning och status är det viktigt att alla lärare upprätthåller sin yrkesetik. Häftet Yrkesetik i vardagen - ett.


Sveriges största organisation för lärare, skolledare, lärarstudenter och studie- och yrkesvägledare. Vi driver frågor som utvecklar läraryrket och skolan. Allvarlig lärarbrist väntar norr – här är kommunerna som får svårast Cirka procent av lärarna i Norrbotten är äldre än år.


Här publiceras nyheter, tider för föreläsningar och evenemang och. Minska arbetsbelastningen! Vasateatern, Förtroendevald i styrelser, Medlem. Vi ger dig som medlem vägledning, stöd och service.


I år på ett helt nytt sätt med en indexbaserad rankning. Följ ämnet för att uppdatera dig i. Vi måste kräva av våra kommunpolitiker att de vågar prioritera skolan, även när det kan innebära att något annat måste stå tillbaka. Facken inom kommunal och regional sektor, SKR (fd SKL) och Sobona har undertecknat en principöverenskommelse om kompetensutveckling och omställning.


Lararforbundet

Vi har efter flytten vissa problem med telefonin. Vi engagerar lärare av alla kategorier, från förskola till högskola, studie. Ett fack öppet för alla lärare, eller bara dem med rätt utbildning.


Aktuellt Elever i årskurs har blivit alltmer negativa till skolarbetet på senare år och en av fem flickor i årskurs känner sig rädda för andra elever. Som TCO-medlem får du ett förmånligt erbjudande hos Danske Bank, bland annat extra låg bolåneränta. Spara pengar på att se över din ekonomi. En miljö för alla anställda att träffas och trivas i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg