måndag 18 mars 2019

Uppsala skridskoklubb

Torsdagen januari kör vi igång med en ny termin. Ett nytt schema är på väg med mindre justeringar. De grupper det berör kommer få mail om detta innan start.


Klicka på bilden till vänster och fyll i medlemsansökan. Sedan sker anmälan till skridskoskola här. Läs mer här: Informationsbrev till skridskoskolan.

Hitta och få information om uppsala skridskoklubb uppsala i Uppsala och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Målet är att så många som möjligt ska få möjlighet att lära sig åka konståkning. I Uppsala kommun kan du åka skridskor inomhus i. Det kostar ingenting och du behöver inte anmäla dig i förväg.


Längre ner på den här sidan ser du vilka tider ishallarna har öppet för dig som allmänhet. Det finns fika till försäljning Puckkastning med fina priser! DatuSöndagen den december.


Uppsalas stora utbud av barn- och familjeaktiviteter. Hon är regissör för årets julshow med Uppsala skridskoklubb , som också fyller år.

Jag har alltid drömt om att få sätta upp en isshow och blanda barn från fem år med elitåkare och vuxna. Därför är showen extra stor i år. Välkommen till Uppsala Musikverkstad. Klubben bedriver en divergerad verksamhet med fokus på skridsko- och konståkning.


DJ Pumpa spelar Party hits. Tre bästa kostymerna vinner pris. Nu är det äntligen dags för årets Halloween skridskodisco! Alla är varmt välkomna att komma och åka skridskor tillsammans tillsammans med USKs alla duktiga åkare.


Kom gärna utkläd de tre bästa kostymerna vinner pris! Under ett stort antal år fanns ett omfattande samarbete med bl. Sigtuna skridskoklubb , Märsta. Skridskoskolan hålls på söndagar kl 11.


Pumpspecialisten i Sverige AB. Dock fanns inga manliga deltagare på plats. Märta Sandelin, år, från Uppsala , visade upp sin åkstil med ett program byggt kring Lalehs låt En stund på jorden.


Hon slutade tvåa i klassen Ungdom år. Du reser enkelt till oss med UL. Nu kan du som är IKEA Family medlem lätt parkera din bil hos oss och sedan transportera dig vidare på andra sätt.


Allt du behöver göra är att visa upp ditt IKEA Family kort för entrévärden i varuhuset.

UAKK - Uppsala allmänna konståkningsklubb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg